Yaylı Havalı Tüfek Tercihi Öneri

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selamün Aleyküm abilerim kardeşlerim. Adım Güney. Yaylı havalı tüfek almak istiyorum. Tavsiye için açılmış konulara baktım ama bir türlü karar veremedim. Kullanan bilen tecrübeli kişilerden tavsiye istiyorum. Görüntüye önem verdiğim için pcp istemiyorum. Yaylılar daha şık görüntüye sahip bana göre. Atış yapmak için kullanacağım, tahribadı iyi, güçlü, uzun - kısa mesafede isabetli en iyi yaylı havalı tüfeklerden, yerli - yabancı marka, fiyat hiç fark etmez, bütçe konusunda hiç sıkıntım yok. Beni pişman etmeyecek, memnun edecek bir tüfek almak istiyorum. Bazı kullanıcılar Hatsan diyor, bazı kullanıcılar avrupa malı tüfekler diyor, çok kararsız kaldım. Tek istediğim sağlam, şık, uzun - kısa mesafe isabetli ve güçlü bir tüfek. Ayrıca dürbün ve ayakları hakkında da tavsiye verirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. İyi atışlar.

  • Para önemli değilse dianalara veya hw lara bakın. Ama bana kalırsa 50 m de grupmanı 2 cm daraltacam diye 2 katı para vermek çok da mantıklı değil . Güç isabet rahatlık olarak bence pcpler herzaman öndedir. Yeni çıkanların hepsi belli standartlar da kaliteli tüfeklerde gerisi görsellik olarak beğenmenize kalmış

  • Para önemli değilse dianalara veya hw lara bakın. Ama bana kalırsa 50 m de grupmanı 2 cm daraltacam diye 2 katı para vermek çok da mantıklı değil . Güç isabet rahatlık olarak bence pcpler herzaman öndedir. Yeni çıkanların hepsi belli standartlar da kaliteli tüfeklerde gerisi görsellik olarak beğenmenize kalmış

    Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Dün biraz pcplere de baktım bu gönderiyi paylaştıktan sonra. Gerçekten pcpler de hoşuma gitmeye başladı. Dediğiniz gibi yeni pcplerin görüntüleri de çok hoş, internetten izlediğim videolarda, genelde çoğu atıcı Air Arms s510 kullanıyor. Pcpler hakkında da önerilere açığım. Air Arms ve diğer pcpler hakkında da önerileriniz varsa merakla bekliyorum. Bu tüfek nasıl, bir bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.

  • Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Dün biraz pcplere de baktım bu gönderiyi paylaştıktan sonra. Gerçekten pcpler de hoşuma gitmeye başladı. Dediğiniz gibi yeni pcplerin görüntüleri de çok hoş, internetten izlediğim videolarda, genelde çoğu atıcı Air Arms s510 kullanıyor. Pcpler hakkında da önerilere açığım. Air Arms ve diğer pcpler hakkında da önerileriniz varsa merakla bekliyorum. Bu tüfek nasıl, bir bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.

    Yeni başlayacağın için yerli bir pcp seçmeni öneririm,hem bütçeni sarsmaz hemde garanti tamir durumunda sıkıntı yaşamazsın.temiz 2. el bir pcp ve işine görecek bir dürbün bulursan güzel olur.Bana sorarsan pcp kompakt olmalı.ufak taşıması kolay fazla ağır olmayan.Maalesef Türkiye'de pek seçme şansı yok bu konuda :)

    • Kral Bigmax X 6,35 +VECTOR Counterpunch 6-25x56 FFP
    • Kral Puncher Breaker W 5,5-6,35 +VECTOR Capricorn 4.5-14x44 FFP
    • Kral Puncher Jumbo W 4,5 mm+VECTOR Taurus 3-18x50 FFP
    • Zoraki HP01-02 Ultra 4,5 mm+Bushnell Reflex Red Dot Sight
  • diana +1

    Zoraki ultra 5.5 & 4.5
    Stoeger x20 suppressor 4.5
    Hatsan mod 125 sniper 5.5
    Hatsan mod 125 th 5.5

    Hatsan Flash 5.5

    Hatsan Nova Compact LW 6.35

    Diana Mod54 AirKing 5.5

    Hatsan At44 WX-10 Long LW 5.5

    Hatsan BT65 Long LW 6.35

    Walther Talon Magnum 4.5
    Walther Falcon Hunter 5.5

    Crosman 357 4.5

    Crosman 1077 CO2 repater 4.5

  • bence kendiniz bir bayiye gidin. bakın beğenin. en iyisi böyle olur.

    diana mod 48/52- 177

  • Bayilere gidip bakabilirmiyim görebilirmiyim dediğinde suratları değişiyor anadolu yakasındakilerin alayı müşteri düşmanı çakallar

  • ben istanbul mercanda aldım. biraz dediğiniz gibi. genellikle ateşli tüfeklere bakınca kızıyorlar. ama havalı tüfek dediğinizde durum biraz farklı. fatihte bir sokak var bir sürü bayi var.

    diana mod 48/52- 177

  • Ayda 1000 mermi atıyorum adamlara pellet sorunca beğenmeyince suratları düşüyor ne idiğü belirsiz pelletlere 40 50 tl fiyat çekiyorlar :) aksu av dan internet alışverişi yapıyoruz daha keyifli oluyor

  • ben de ateşli tüfek bakacaktım. bir de havalı tüfek. bir bayide şu tüfeğe bakabilir miyim dedim. satın alma belgen var mı dedi. hayır cevabını alınca baktırmadı. ben de doğal olarak kızdım ve yan dükkana geçip bir havalı tüfek ve ihtiyacım olan diğer malzemelerden aldım.

    diana mod 48/52- 177

  • Pelleti beğenmeğince o bakışı ben de yaşadım. Zaten hiç aradığımı da bulamadım. En iyisi internetten almak kesinlikle