Ankara Altıntaş Av Market Olumlu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • 10.03.2019 tarihinde Ankara Çankırı Caddesi Av Market'ten (Dışkapı yönüne doğru soldan sonuncu av bayii) bir adet Hercules Bully marka tüfek aldım.Bayide tüfeğe hava bastık,manometre sıfırda idi.Aldım tüfeği memlekete gittim.Tüfeğin tüpü hava kaçırıyordu,hava almıyordu vs. vs burayı çok uzatmaya gerek yok.

    Memleketten döndüm, tüfeği bayiye götürdüm böyle böyle sıkıntılar yaşadım dedim.Sattıkları malın arkasında olduklarını, istersem servise gönderebileceklerini istersem yenisini getirteceklerini söylediler.Ben de yenisini istedim.Ertesi gün bayiye gittim,kargoyu beraber açtık,tüfek sıfır tüfeğimi aldım çıktım.Hobide epey yeniyim işyerimle aynı cadde üzerinde bir sürü av bayisi var ama ilk defa bir av bayisinden alışveriş yaptım ve doğru seçim yapmışım.

    Tüfek sorunlu çıkınca moralim bozulmuştu, mağazanın yaklaşımı beni çok memnun etti.Mecbur artık her alışverişimi burdan yapacağım ve herkese önereceğim.

    Kral Arms Nemesis

    Discovery Hi 8-32-50 SF

  • onun karşısında togaylar av bayii var . tahir arkadaşın adı onlarda iyidir

    AA S400 MPR FT nikko 10-50*60

    PUNCHER PRO 5,5 walter 8-32*50

    mauser k98

  • onun karşısında togaylar av bayii var . tahir arkadaşın adı onlarda iyidir

    Rastgele buldum burayı çok ilgi gösterdiler,memnun da kaldım

    Kral Arms Nemesis

    Discovery Hi 8-32-50 SF