Chrony Arayan Kesin İzlesin!

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba,


    Yurtdışından F1 Chrony veya ProChrony getirtmek hep maliyetli hemde zahmetli, fakat ÇİN alışveriş sitelerinden temin edebileceğiniz bu chrony hem ekonomik hemde çok pratik , kesinlikle tavsiye ederim.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

  • Teşekkürler video için. Ürünü buldum, sizdekinin namlu sabitlemesi tel şeklinde bulduğum aşağıdaki resimdeki gibi, metal plakalı. Aynı ürün sanırım? Linki: http://s.click.aliexpress.com/e/cIbxGrGk



    [Resim Engellendi: https://i.ibb.co/XyvWqDD/229394330-1013988029.jpg]

    Hatsan Mod 87 QE Vortex 5.5mm + SportsMatch DM60 + Hawke Vantage 3-9x40 MD AO IR

    Bora Barak BR20 20ga Tekno Doğa Balık Av Malzemeleri

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen teknoturk ().

  • teknoturk hocam paket içeriğinden her iki aparatta çıkıyor. Tel şeklindeki parçanın montajı daha kolay.

  • Harika bir ürün, önceleri chrony ihtiyacım olmaz diye düşünüyordum, fakat tüfek ve tabanca sayısı artınca hangi silah hangi pelleti sever, yayı yorar mı gibi soruların cevabını arar oldum. Forumdaki arkadaşlar sağ olsun, tecrübelerini ve grupmanlarını paylaştıkları için onların tavsiyesi ile hareket ediyorum fakat biliyorsunuz ki her silah ve yay aynı pelleti sevmeyebiliyor. Hatta her 500 atışta bir testimizi yaparsak yay değişim zamanını belirleyebiliriz.

    Dominator 200W Elite LW Vortex .22

    Weihrauch HW77K .177, Hawke Vantage 4-12x50 AO

    Zoraki HP 01_02 Ultra .177 , Stoager 4x32 , Hawke 1x30 Red Dot