Hatsan Turcar Yaylı Vortex Degişim

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hatsan Turcar 5.5 yaylı kullanıyorum.Her atıştan sonra yayın titremesini parmaklarımda ve omzumda fazlaca hissediyorum.Yayı Vortex ile değişim yaptırsam bu durum düzelir mi ? Vortex için olumsuz yazılar okudum Vortex gaz boşalması gibi sorun yaratır mı , kronik mi bu durum

    Zoraki Ultra 02. 4.5

    Hatsan Turcar 5.5

  • hocam 2014 başında aldığım mod 125 sniper vortex tüfeğim bir kez dahi fabrikaya gitmedi. bakım ve temizliğini kendim yapıyorum. performansında hiçbir sıkıntı yaşamadım. tavsiye ederim. tüfeğim yaylı olsaydı şimdiye kadar 5 kere yayı değişmesi gerekirdi.

    Hatsan Mod 135 Vortex .22 Cal.

    Hatsan Striker 1000X Vortex .22 Cal.

    Hatsan Mod 25 SuperTact Vortex QE .22 Cal.

    Hatsan Mod 25 .177 Cal.

    Crosman Classic 1377 .177 Cal.

    Crosman Classic 1322 .22 Cal.

  • Olumsuzda var olumluda.

    kullanılacak gazlı yay ve modifiye (eğer gerekiyorsa,belki sizdeki tüfekte gerekmeyebilir) işçiliği kalitesine bağlı. Hatsanı arayın ve sorun derim. 100 TL üstünde bir şeyler isterler


    bu arada piston ve namlu ucu contalarını kontrol ettiniz mi? hava kaçırıyorsa piston kafası silindr düvarına çarparak böyle etki yapabilir.

  • Bu mevzubahis vorte X yaylıdan ne gibi farkı var.

    Ben mot 135 635 kullanıyorum

    Daha uzağa atmasını bu arada tepkiden mütevellit dürbünü sökmemesini ve isabetli olmasını istiyorum. Bunu sağlar mı