Kalibrgun Cricketi Nasıl Bilirsiniz? Yorumlarınız?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese merhaba,uzun süredir pcp arayışındayım.Her yeni çıkan modelde acaba bu mu olsa diye araştırmaya çalışıyorum ama sanırım tüfek seçerken gözümüze güzel görünenden ziyade kendi kullanımımıza uygun olanı bulmamız lazım.Bu mantıkla görsel olarak beğendiğim Nova Stardan,tipini pek de sevmediğim Kral Nemesisi düşünmeye başlamıştım.


    -Genel olarak düşündüğümde ev dışında neredeyse hiç atış yapma fırsatım yok,en fazla camdan dışarı arka bahçemdeki boş araziye atış yapabiliyorum.

    -Bazen dışarıda atış yapmaya kalksam etraftan muhakkak çıkıntı yapan biri oluyor öyle zamanda arabanın içinden atış yaptığım oluyor.

    -Atış yapacağım maksimum mesafe 100 metreyi geçmiyor

    -Sessizlik ev içinde atış yaptığım için çok önemli,yerli modellerde moderatör taktığımızda ister istemez boyut uzuyor,kılıfa koyarken vs çıkarıp takmak gerekiyor.


    Cricket için en büyük sorun sanırım atış sayısı ve bolt kolu.Bolt koluna alışılır diye tahmin ediyorum,iş yerimin konumu itibariyle tüpü doldurtmak çok sorun değil atış sayısını pek önemsemedim oyüzden.


    Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama bu kullanım koşullarına compact ve dahili susturucusu olmasıyla Cricket bana uygun olur diye düşünüyorum.Gönül FX impact ister ama mali olarak bana uygun olmaz malesef.


    Siz genel olarak nasıl bilirsiniz Cricketi,kullananlar yada almak isteyip araştıranlar tecrübe ve bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim.

    KALIBRGUN CRİCKET 5.5 MM


    GAMO CFX 4.5 MM

  • Biraz daha bekleyip reximexi görün derim.

    • Kral Bigmax X 6,35 +VECTOR Counterpunch 6-25x56 FFP
    • Kral Puncher Breaker W 5,5-6,35 +VECTOR Capricorn 4.5-14x44 FFP
    • Kral Puncher Jumbo W 4,5 mm+VECTOR Taurus 3-18x50 FFP
    • Zoraki HP01-02 Ultra 4,5 mm+Bushnell Reflex Red Dot Sight
  • Cricket kullanıp kötü diyen görmedim, Nemesisi tavsiye ederim Ankaradaysanız gelin bakın deneyin bendeki Nemesis i

    Kral Arms Nemesis

    Discovery Hi 8-32-50 SF

  • Bence mükemmel bir silah cricket 300 bar olması ile atış sayısı fazla, compact, hafif ve isabetli bir silah. Ben uzun süredir kullanıyorum.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • Bence mükemmel bir silah cricket 300 bar olması ile atış sayısı fazla, compact, hafif ve isabetli bir silah. Ben uzun süredir kullanıyorum.

    Genel olarak cok kullanisli bir silaha benziyor,sizin yasadiginiz herhangi bir sorun oluyor mu hic? Mesela 300 bar dolum icin daha yuksek bar tup mu kullaniyorsunuz? Yedek parca gerekse mesela en basitinden dolum ucu gibi kaybolabilecek seyler nasil temin edilebiliyor,bakim yada tamir icin usta bulabilirmiyiz?

    KALIBRGUN CRİCKET 5.5 MM


    GAMO CFX 4.5 MM