Avfoni Rezilliği

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar size geçen sene avfoni.com'la yaşadığım sıkıntıyı paylaşmak ve bu sayede sizlerin de benimle aynı sıkıntıyı çekmemenizi istiyorum.


    2018 aralık ayında avfoni.com'dan Hatsan Turcar 5,5 mm havalı tüfek seti sipariş vermiştim. Sitelerinde "en geç 7 gün içinde kargoda" ibaresi açıkça yazmaktaydı fakat aradan 10 gün geçmesine rağmen ürünüm kargoya dahi verilmemişti. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım ve karşıma ilgisiz bi varlık(!) çıktı. Ürünümün ertesi gün kargoya verileceğini söyledi. Ertesi gün oldu fakat ürünüm yine kargoya verilmedi. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini tekrar aradım fakat numaramı görmüş olacaklar ki defalarca aramama rağmen açmadılar. Hatta bazen açar açmaz geri kapattılar. Ürünü kargoya vermeleri tam 15 gün sürdü ve ürün elime 18 gün içinde ulaştı. Fakat yolladıkları ürün benim sipariş ettiğim Hatsan Turcar modeli değil Hatsan AirTact modeliydi. Bunu belirtmek için geri aradım fakat telefonumu yine açmadılar. İade etmek istedim fakat sitede ürün "teslim edilmedi" olarak gözüktüğü için iade seçeneği kapalıydı. Olayın üzerinden tam bir yıl geçti fakat halen ürün sitede "teslim edilmedi olarak gözüküyor. Kısacası müşterisine değer vermeyen ilgisiz bi firma. Avfoni.com'dan alışveriş yapacaklar için tavsiyem: YAPMAYIN !

  • İyiki okudum alacaktım avfoniden ürün almam artık teşekkürler

    ussr ıj 27 tektetik 72 namlu superpoze


    ispanyol lamber yarıotomatik


    Mod125


    Gamo bullwhisper


    Daisy powerline

  • Avfoni den 2016 da ben de payıma düşeni aldım, o tarihten beri yeminliyim.

  • Avfoni, geçenlerde Kral tüfeklerde ''stokları eritmek '' için kampanya yaptı. Ellerinde çoğu model yoktu. Bence sipariş vermeden önce teyid alın

  • Avfoni sitesi balık malzemeleri ve havalı tüfek malzemelerinde geç teslimatı ben de yaşadım!

    Sitede görünen bazı ürünler ellerinde olmuyor, temin edip sonra yolluyorlarmış, bana bu açıklamayı yaptılar!

  • avfoni den sepeti doldurdum. sonra siparişi verdim. Baktım sipariş gelmiyor sonra aradım. O ürün yok bu ürün yok size bunu verelim vs. Bende dedim o zaman siparişi komple iptal edin. Öyle de oldu. Paramı da geri aldım. Ama bana iyi bir ders oldu.

    Hatta Crossman'ın bir tüfeği için aramıştım. Satıcı direk şunu söyledi bu ürün iyi bir ürün değil. Alan kişiler hiç memnun değiller. Bence siz de almayın deyip telefonu kapattı.

    Diana
    Weihrauch
    Crosman

    Hatsan
    Reximex

    Evanix

    KalibrGun
    Air Arms

    AirForce

    FX

    Zoraki

    Walther

    Daisy

    Beeman


  • Bu aralar tüm satıcılarda aynı piyasada fazla ürün kalmadı herhalde. Almaya kalkıyoruz o ürün yok site güncellenecek unutmuşuz falan filan. Netleştirme den arayıp sormadan almamak lazım

    KRAL CUSTOM AUTOMATİC 22CAL.

    CZ 75 9MM

    LLAMA 7.65

    SARSILMAZ SAR9 SC

    SARSILMAZ B6C

    STOEGER STR-9SC SUB COMPACT

  • Bu aralar tüm satıcılarda aynı piyasada fazla ürün kalmadı herhalde. Almaya kalkıyoruz o ürün yok site güncellenecek unutmuşuz falan filan. Netleştirme den arayıp sormadan almamak lazım

    Aynen katılıyorum abi sana. Almadan arayıp stok sormakta fayda var.

    Benimde başıma şöyle bir şey geldi. Bozkurt avın sitesinde pelletlere baktım. Yalova dan bursa yakın atladım gezmeye görmeye gittim bozkurt ava sitesinde var gözüken pelletler nasıl denk geldi ise gamo serisini merak ediyordum 1 er tane kalmış. Resmen 1 er kutu ile stokları bitirdim gamonun ? .

    Tüketici olarak koli koli var sanıyoruz ama az sayıda stok tutuyorlar vede hem fiziksel mağaza yönetip hemde e ticareti yönetmeye çalışıyorlar. Stok güncellemeleri de geç oluyor yetişemiyorlar.

    FX Maverick Sniper

    700 mm. Superior 0.22 Cal.

    700 mm. Superior 0.25 Cal.

    Element Optics Helix 6-24x50 FFP

    FXairguns Wireless Chronograph

    6.8 L Ekstra hafifletilmiş Limitsiz Karbon tüp.

    Yong Heng Air Kompresör

    Side Shot Scope Cam ( Gökhan abinin hediyesi )



  • Tan rengi çanta aldım siyah geldi :) tan yokmuş inisiyatif kullanmışlar var olsunlar. İade ederek bende inisiyatif kullandım.