Yivsiz Tüfek Önerisi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba sevgili dostlarım;


    Yoğun hafta mesailerimin ardından mutlaka her hafta köydeki çiftlik evimize gider ot ve çöple uğraşır kafa dağıtırım. Bunun yanında ay içerisinde 4-5 defa poligona gider poligonun sunmuş olduğu silahlarla atış yaparım. Öncelikle şu hususu belirtmek isterim ki hiç bir canlıya karşı kullanılmak üzere bir silah aramıyorum. Amacım korunmada değil zira rahatlıkla tabanca ruhsatı çıkartabilecek bir meslek icra ediyorum. Benim aradığım silah ise 50-100 metre arasında hedef atışı yapabileceğim bir tüfek ve barut kokusu. Ancak günlerdir o silah senin bu silah benim o fps senin bu kalibre benim youtube batağına düşmüş durumdayım. Hangi videoyu izlesem o silahtan daha iyisi yok. Aslında ne alacağımı da bilmediğimden önüme gelen silaha bakıyorum. Bana kalırsa anam babam usulü çifte alırım ancak taktik tüfeklerde görüntü ve aksesuar itibari ile kafa karıştırıyor. Ayda 30-40 fişek atılacak kışın çantasında saklanacak bir tüfek tavsiyenizi beklemekteyim. Bu tüfek pompalı gibi ağır tahrip ve zahmetli de olmamalı.



    Bora Br20 s Ultra Long mu? Derya Mk mı yoksa hepsinden vazgeçip kılıç ve kalkan mı? Bütçemiz 3000-3500 TL arası sıfır tüfek...


    Saygılar

  • Derya nın tüfekleri çok iyidir tavsiye ederim. Zaten yurtdışına falan çok tüfek yolluyorlar. Kalite olarak çok güzel tüfekler

  • Av yapmıyacaksanız haniç çok zevkli bir tüfek

    Emniyetli, isabetli, tepme yapmaz, sağlamdır komple çelik, temizlik istemez, fişek seçmez, 36 cal. (410) tek kötü yanı çok yakıyor:)

    Ayda 30-40 fişek demişsiniz,bunda her atışa gidişte 10 - 15 kutu atarsınız.

    Ben maliyeti düşürmek için fişek doldurmaya başladım(oda ayrı bir zevk)

    Saygılar

  • Tüfeklerine 10 yıl garanti veren husan a da bakabilirsiniz

    ZORAKİ ultra hp-01 (5.5 mm)
    HATSAN- at44 wx-10 long LW + UTG Leapers 6-24X50+ EVRENSEL bipod + medaratör + 6lt 300bar scuba
    HATSAN-mod 125 sniper + optima 3-9x44E + sports match dm60 dampa
    HATSAN-mod70 + optima 3-9x32
    HUSAN - Yarıotomatik Şarjörlü av Tüfeği ( 12 cal )
    SAFİR T14 Yarıotomatik Şarjörlü Av Tüfeği ( 36 cal ) + 1x30 Reddot