Avfoni.com güvenilir mi ?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hakkında pek iyi yorumlara rastlamadım. Fiyat ve ürün yalpazesi bakımından geniş bir site ama insanlar sıkıntı halinde paralarını iade alamamışlar. Biraz ürkütücü geldi. Kötü ya da iyi bir deneyimi olup paylaşan olursa çok mutlu olurum. Teşekkürler...

  • Bende detay hatırlamıyorum ama forumda denk geldiğim yorumlar hiç iyi değildi.

  • Konu biraz eski ama ben yine de bu siteden alışveriş yapmayı düşünenler için avfoni ile ilgili başımdan geçen geçen bir kaç şeyi yazmak istiyorum.


    Öncelikle benim bu siteden alışveriş yapma gafletine düşmemin sebebi, satın almak istediğim olta kamışını internette aratırken, diğer sitelere nazaran daha ucuza fiyat yazmasıydı. Siz bu hataya düşmeyin, güvenilir yerden alışveriş yapın ama 5-10 lira fazla ödeyin.


    2.si ellerinde olmayan ürünleri sitelerine stoklarında varmış gibi ekleyip, sizden ücreti havale veya kredi kartıyla alıp, daha sonra sizi bekletme aşamasına geçiyorlar. Beni yaklaşık bir hafta boyunca geçiştirmişlerdi, neredeyse her gün aramıştım ve her arayışımda da umursamaz bir tavırla siparişinizi kontrol ediyoruz, bugün kargoya veriliyor diyerek oyalıyorlardı. En sonunda siparişimi iptal edip, paramı geriye isteyecektim ki, yine bir internet aramasıyla karşılaşmış olduğum avfoni şikayet başlıklarını okuyunca paramı ya geç verecekler ya da vermeyecekler diyerek biraz daha sabrettim.


    Sonunda olta setime kavuşmuştum fakat, siparişin bana teslim edileceği kadar ki süreçte müşterisine bu denli güvensizlik yaşatan bir firmanın sitesine bir daha asla tıklamam bile.


    Kısacası; ellerinde olmayan ürünleri müşterilerine ellerinde mevcutmuş izlenimi yaratarak satan ve daha sonra da bir yerlerden sizin ürününüzü kendi firmalarına sipariş ederek size bir hafta on gün sonra teslim eden veya etmeyen firmadır. Bulaşmayın derim.

  • ben yaklaşık 1 yıldır Aksu av dan malzeme alıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım arkadaşlarım da bu siteden alışveriş yapıyor hiç sorun yok sahibide oldukça bilgili ve ilgili size tavsiye ederim.

  • Birkaç yıl geçmiş ama teşekkürler. Kısa bir süre önce pellet ve çelik bilye stoğum bitmek üzereydi. Enflasyondan herhalde tüm sitelerdeki stoklar büyük oranda tükenmişti. Bilmeme rağmen daha önce hiç alışveriş yapmadığım Avfonide ise daha ucuz olarak mevcuttu. Acaba güncelleme yapmamışlar mi diye arayayım dedim. Operatörleri beklemeye aldı. Birkaç dakika sonra diğer müşterilere hizmet verdiklerini söyleyip bekletmeye devam edecekti ki kapadım. Sanırsınız tüm Türkiye bunlardan mal almak için sıraya girmiş, herkes iletişime geçmeye çalışıyor. Çeşitli aradığım bayiler arasında bir tek bunlar böyle. Ben de birinci öncelik olarak aksu av ı tercih ediyorum. Orada bulamıyorsam hatsan store, bozkurt av, temin, beyav, Halil av gibi yerleri araştırıyorum. Bunun başlıca sebebi de, aksuav Yusuf beyin bana göre telefonda konuşurken satacağı üründe kendi bilgi ve tecrübesine göre doğru bilgiler vermesi.

    astra ax-900 xs (gerçek)
    zoraki 01 light ve wrangler cheetah moderatör
    cybergun-swiss arms sig sauer sp2022 4.5 mm
    gamo pt-85
    "imkansız" beynin tembel tarafının kendisini kandırmak için söylediği bahanedir.
    yetenekli=disiplinli çalışabilen.
    "beceri" ve "başarı" kelimeleri sadece sözlükte "çalışmak" tan önde gelir.

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen gameisover ().

  • Halil av da sağlam esnaftır uzun zamandır JSB ler stokta yoktu. Stoklar gelir gelmez 394 tl den girdi bilindik tüm av mağazalarına bir baktım halilde 294 peşin fiyatına 280 e geliyor. Hemen 10 kutu 500 lük 18.13 çektim sonra 394 e çektiler. Yani yanlış fiyat koymuşlar. Ben arayıp iptal ederler dedim ama mis gibi kutular güzelce sarıp yolladılar. Biraz vicdan yaptım bende bu son zamandaki alışverişlerimi oradan yapıyorum . Bir problem yaşamadım.

    FX Maverick Sniper

    700 mm. Superior 0.22 Cal.

    700 mm. Superior 0.25 Cal.

    Element Optics Helix 6-24x50 FFP

    FXairguns Wireless Chronograph

    6.8 L Ekstra hafifletilmiş Limitsiz Karbon tüp.

    Yong Heng Air Kompresör

    Side Shot Scope Cam ( Gökhan abinin hediyesi )



  • Konuya bende dahil olayım arkadaşlar.7 yıl Ankarada görev yaptım.Haftasonları hemen hemen hergün uğrarım Avfoniye.2023 te sahibi değişti.Daha önceleri de bir çok kez alışveriş yaptım bir sorun yaşamadım.Büyük bir firma.Ankaranın belli başlı firmalarındandır.