Sıfırlama

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Kral puncher pro tüfegm 6-24-50 dürbünü var sıfırlamayı 25 metrede + kılın üstündeki ilk noktaya göre yaptım bu 50 metrede tam + kıl 75 metrede + kılın altındaki ilk nokta 100 metrede 2. Noktada bu arda dürbün son zoom yani 24x te 150 metrelere attığım zamn nereye gittiğini göremiyorum sanki yüz metreden fazla atmıyo gibi tüfek sizler sıfırlamayı nasıl yapıyosunuz benim bir yanlışım varmı, bu arada tüfek 100 metrede çok istikrarlı izlediği videolardan daha iyi atışlar yaptırıyor

    • Official Post

    aslında herkesin kendine göre bir sıfırlaması var. bende senin dediğin gibi yaparım genelde.

    dürbünün zoomunu 24x e alırsanız uzak mesafelerde düşme başladığı zaman nereye düştüğünü haliyle göremezsiniz. ideal sıfırlama zoomu bence 14-16 arasıdır. zoomu düşürünce pelleti görme şansınız yükselecektir.

    agt agtagt

  • Cemal beye katılıyorum 150 metrede (kullandığınız pellet ve namlu çıkış hızına göre değişir) tahmini olarak 1,5 metre alta vuruyordur. Daha küçük zuum da deneyebilirsiniz.