Yeni Tüfek Alacağım Tavsiyelerinize İhtiyacım Var

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Cümleten Selamun Aleyküm,


    Aranıza yeni katıldım. Allah nasip ederse yakın zaman içerisinde max. her şey dahil 5.000 TL'lik bir bütçeyle sıfır güzel bir pcp alma niyetim var.


    Açıkçası şuan için araştırmalarım doğrultusunda bu alet (Hatsan Hercules QE LW) karşıma çıktı ama bununda birden çok çeşidi var gibi hangisi iyidir aradaki fiyat farkları neye göre değişiyor anlam veremedim. ( https://www.hatsanstore.com/ha…44-aoe-durbun-ile-pmu3823)


    • Öncelikle şunu öğrenmek istiyorum; yasalar hakkında pek bilgim yok bu nedenle bu tür havalı tüfekleri şehir içi veya şehir dışı hiç fark etmez seyahat esnasında beraberimizde taşıyabilir miyiz? Atış alanı olarak nerelerde serbest, nerelerde yasak?
    • Forumda az buçuk konulara göz atma fırsatım oldu ve sertifika gibi bir şeyden bahsedildiğini okudum bu tam olarak neyin nesidir, şart mıdır, ne gibi avantajları ve dezavantajları var?
    • Hatsan mı tavsiye edersiniz yoksa farklı markalar mı?
    • Gerek teknik destek bakımından olsun gerek malzeme kalitesi bakımından olsun hangi markayı daha çok tavsiye edersiniz?
    • Ve tüm bu sorularımın dışında sizin eklemek istedikleriniz neler olurdu?

    Teşekkürler.

    Sevgiler, Saygılar.

    Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen muhammetcelik ().

  • yasalar hakkinda sunu soyliyebilirim cok siki bir yasa yok yaninda faturasi oldugu surece istedigin gibi tasiyabilirsin. Atesli silah olmadigi icin sorun olmuyor marka veya kaliteleri hakkinda cok bilgim yok ama hatsan yerli olduhu icin garantide veya yedek parcada sorun yasamazsin diye tahmin ediyorum. Hatsan hercules gibi bir silahta tabi scuba tupu ve hava sorunu var doldurtacagin yakin ve ucuz bir yer varsa cok keyifli olur.