Dürbün ayar tutmuyor

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selamün Aleyküm hobidaslarim benim sıkıntım durbunun ayar tutmamasi tüfeğim bt65 sb muhimmat gamo hunter 6.35. Yaptigim sifirlamalara ragmen bir türlü olmuyor 50 m grupmanda zor bi attigim bi attigimi tutmuyor bazen tutuyor ancak dürbünü cikardim bugun aldigimdan beri boşuna oyalanmisim dedim durbunsuz ayar cektim 10 metrede ve 150 metreye kadar bütün hedefleri vurdum o zaman dürbün ne ise yariyor. Grupman mükemmel oldu durbunsuz bana soylermisiniz acaba durbun bozukmu? Diger durbunlerde boyleydi optima kullandim hep 3x12x44 AEO suan kullandigim. Simdiden teşekkürler cevaplariniz icin.

    RİFLES :

    HATSAN BT65 SB 6.35

    REXİMEX DAYSTAR WOOD REGULATED 5.5

    HATSAN AİRTACT 5.5

    SCOPES :

    OPTİMA 3X12-44 AOE

    DİSCOVERY VT-T 3X18-50 SVFP

    PİSTOLS :
    HATSAN H 1911 4.5

    HATSAN MOD 25 4.5

  • Dürbün ayaklarında bir sıkıntı olabilir. Başka ayaklarda bir deneyin. Mümkünse tek parça dürbün ayağı deneyin. Halen sıkıntı varsa tufekteki dürbün rayı yamuk, eğik vb. olabilir.halen sıkıntı devam ediyorsa Dürbün de sıkıntı olabilir. Yada dürbünü başka bir tüfekte başka bir ayakla deneyin halen sıkıntı varsa dürbün agrizali.