Uygunsuz içerik raporlama

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    Bir kaç aydır uygunsuz içerikli mesajlar ve yorumlar yapan bir bot var. Sürekli engelliyorum fakat tekrar üyelik alıp aynı şeylere devam ediyor. Gelen linklere kesinlikle tıklamayıniz. Siz içeriği raporlarsaniz gerekeni kısa sürede yapacağım

    Çözüm olarak üyeliklere sınırlandırma yada e posta onayı getireceğiz.

    İyi forumlar.agtagt

  • az önce banada geldi.


    nickname 'katrina'

    Artemis süper poze 71 cm tek tetik enjektör


    Hatsan AT44 S 10

  • Bana da katrina adlı bir kullanıcı ismi ile mail geldi,gelen bağlantıyı açmadım

  • Bir kaç aydır uygunsuz içerikli mesajlar ve yorumlar yapan bir bot var. Sürekli engelliyorum fakat tekrar üyelik alıp aynı şeylere devam ediyor. Gelen linklere kesinlikle tıklamayıniz. Siz içeriği raporlarsaniz gerekeni kısa sürede yapacağım

    Çözüm olarak üyeliklere sınırlandırma yada e posta onayı getireceğiz.

    İyi forumlar.agtagt

    Bana da geldi öyle bir e-posta, spam olduğu çok açık.

  • Mesajları da sıkı takip ediyorum. Artık kısıtlama ve engelleme geldi. Yeni üyeler yönetici onayı almadan konu açamaz mesaj gönderemez ve yorum yapamaz. Suanlik böyle bir önlem aldık.

    I also have the same situation as you

    Modtodays is a platform that provides free game applications with customized versions (mods) on mobile and desktop platforms. Users can find a wide variety of games ranging from RPG, strategy, racing, fighting games to free action and puzzle games.