Huğlu effecto px4 114 metre

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

  • Video için teşekkürler güzel atışlar. Birtane klar arms pıncer auto aldım seri atması çok hoşuma gitsede isabetlilik ve hava harcaması reglator olmadığı için eş zamanlı olarak iyi değil. galiba birtane bundan huğulu alacağım px4 çok hoşuma gitti yeni modeller çıkacak diye bekliyorum. Ona göre karar vereceğim. Sizcede px4 doğru tüfek midir?

  • merhaba yeni olarak px5 lamine kundaklar daha hafif ve daha şık tasarımlı. ama uzun mesafe atışlarının verimliliğini tam olarak bilemiyorum. effecto lw namlu px4 malzeme kalitesi ile avrupa tüfeklerle yarışır.


    Ben normalde sıkılgan biriyim.bir pcp yi 6 aydan fazla kullanmadım. ama px4 1.5 yildir duruyor ? px5 in hafifliği ve tasarımı px4 ün önünde. ama denemediğim icin atis konusunda yorum yapamıyorum. muhtemelen güzeldir. ben px4 den fazlasıyla memnunum.


    Bir gün daha uzak mesafelere atmak ve 6.35 mm almayi düşünürsem bigmax x e geçebilirim.

  • Bu güzel açıklama için teşekkürederim. Ben biraz görselede bakarak px4 ü önde tutuyorum px5 e göre forumu aürekli kontrol ediyorum mantıklı bir ikinci el çıkarsa alayım dedim ama malesef sahipleri satma taraftatı değil px4 leri ?.


    Bol isabetli atışlar.

    Saygılar

  • Güzel video olmuş ellerine sağlık şimdi tesadüfen gördüm. Tüfek gerçekten kararlı atışlar yapıyor.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel