Bu borular sayesinde Zoraki tabancanızı hem 4,5 hem de 5,5 mm olarak kullanabilirsiniz.
İlk fotooğraf Ultra model (boyu uzun) borusudur. 4,5 kalibredir.Zoraki HP 01 ve 02 ye takılabilir. Orjinal Zorakiden çıkma - Atak Arms üretimdir. Fiyat 190 TL, kargo masrafı bana ait.
İkinci fotoğraf Light Model (kısa olan) borusudur. 4,5 kallibredir. Zoraki HP 01 ve 02 ye takılabilir. Orjinal Zorakiden çıkma - Atak Arms üretimdir. Fiyat 170 TL, kargo masrafı bana ait.
Üçüncü fotoğraf Ultra model için moderatör adaptörü. Zoraki HP 01 ultra ve 02 ultraya takılabilir. Namlu ucuna modaratör takmak için kullanılır. Fiyat 60 TL, kargo masrafı alıcıya ait.
Dördüncü fotoğraf, özel yapım moderatörlü Zoraki borusu. HP 01 ve 02 ye takılabilir. 5,5 kalibre. Odacıklı çok iyi ses kesen moderatörü vardır. Boru kısmı Crosman havalı tüfekten alınmış, tormnada Zorakiye uygun hale getirilmiştir. Moderatör ve boru kısmı ayrılmaz. Tam boy 38 cm, moderatör kısmı 19,5 cm. Zorakiye takınca dışarıdan sadece moderatör görünür. Boru çapı 5,52 gibidir. Bazı pelletler boruya bol geliyor. Fiyat 240 TL, kargo masrafı bana ait.