Hatsan'a teşekkür

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • herkese iyi günler dilerim.


    1ay öncesi Hatsan servise mod125 sniper vortex modeli tüfeğimi gönderdiğimde garantisi bitik olduğu için ücret çıkar diye düşünüyordum. saolsunlar ücret çıkarmadıkları gibi kısa sürede işlemleri yapıp nerdeyse kundak hariç tüm parçaları ücretsiz olarak değiştirmişlerdi. geldikten sonra atışa gittiğimde pelletlerden birinin ölçüsünde sorun vardı sanırım boruya takmak istediğimde direk içeri gitti bende düştü diye düşünüp 2. pelleti taktım ve atış yaptım arkasından moderatör kısmı dışarı fırladı ilk pellet moderatör içinde kalmış :) neyse Hatsan servisteki arkadaşlara durumu anlattım ücreti neyse göndereyim dedim ücret taleb etmeden adresim aldılar ve ertesi gün sıfır ürün bana ulaştırıldı.


    Son olarak geçen hafta Hatsan pompaya bakım yapmak istedim en içte ince mil üzerindeki contayı bulamadığım ve muadil taktığım için randımanlı çalışmadı bende bu pazartesi Hatsana gönderdim.

    çarşamba günü servisi arayıp hafta sonu atışa gitmek istediğimi yetişirse cumartesi ürün bende olurmu diye sordum saolsunlar servisteki arkadaşlar bugün aradılar ürün hazır kargo yapılıyor diye.


    yanına da 2 takım conta istedim ücreti neyse göndereyim dedim gerek yok dediler. Daha ne olsun yerlide eminim diğer firmalarımızda aynı hassasiyeti gösteriyordur.


    teşekkürler Hatsan.


    Not: Bu arada ben Hatsan çalışanı yada akrabalarından değilim :) sadece yaşadığımı ve memnuniyetimi belirtmek istedim.

  • 3 kez mod 125. ,2 kez airmax lw rg., 2 kez at44 lonq qe gondermeme ragmen tek kuruş almadılar. Ustelik hata bende olduğunu bile bile göndermiştim.


    Aynı sekilde kral jumbo marka tufegimide kral arms a gonderdim 3 kez. Onlarda tek kurus almadı. yerli firmalar arıza vb durumunda urunlerinin arkasında duruyor. Evet kısmen ariza sorun çıkaranlar oluyor fakat. Hallediyorlar. Gelişmeleri devam ederse .dunya capinda dahada yükseleceklerdir. Umarım daha da yükselirler.


    Oyle bi anım dı. Yazmak istedim.

    Kendine iyi bak

    Gerektiği gibi ~ ;)

  • Ben 42 yaşında bir çok bilgiyi forumlardan okuyarak öğrenen çok fazla hobisi olan bir insanım. Okumayı, öğrenmeyi ve araştırmayı çok severim hele birde pratik kullanım varsa hobi bana birşeyler katıyorsa tadından yenmez. Bu forumada bu şekilde ulaştım. Eski zevkim olan atıcılığı tekrar aktif hale getirmek için avcı bir arkadaşımdan bir torpido 150 aldım yarı fiyatına ve bir yandan araştırırken bir yandan da tüfeği bakıma yolladım . Hatsan da ki arkadaşlar tüfeğin diğer yarı ücretini de verirsem 0 vortex namluyla değiştirebileceklerini söylediler. Lw namludan olacaktım ama bu forumda da yabamcı muadilinde de vortex gaz sistemin istikrar ve kalite olarak üst seviyede olduğunu yazdıkları için tüfeği vortex ile değiştirdim ve yeni bir 150 im oldu. Bu tarz durumlar da çok ince maddi hesap yapmam . Atışıma bakacaktım ama inanılmaz tepmesi dürbün fantezimin içine etti ve otomatik bir tüfeğe geçip rahat ettim. Su an toplam 7 adet ateşli silahım var ve fişek parasından ocağım sönmek üzere :) 50 mt den yivsizle 5cm lik bir grupma ulaşmaya başladım ki bu arada tek kurşun fiyatları 4tl yi geçti ve psp cazip gelmeye başladı işte buradan sonra işler komik bir hal almaya başladı. Üye şifremi unuttum, forum adminleri acıdı ve tekrar verdi ( sağolsunlar) v.s

    Havalım artık atış yapamadığı için airgunturkteki arkadaşların tavsiyesi ile hatsana yolladım ve bir hafta sonra aradım. Vortexine bakacaklarını söylediler. Bir de bez ile sakladığım için üstündeki korozyonları zımpara ve boyamalarını isyedim. 90 tl ( ki çok ucuz olduğu nu kabul ediyorum) halledeceklerini söylediler. 150 ye işi tamamiyle halletmek üzere anlaştık . Parayı ödedim tüfek geldi bir de baktım pas duruyor. Aradım vortexe hava basılamadığını ve değiştirdiklerini diğer bakımla birlikte 150 tuttuğunu tekrar yollarsam 90 tl ye zımpara ve boyayı yapabilecekleri söylediler. Şimdi hocam masraflar çok yüksek değil bunu kabul ediyorum. Düzceliyim ve burda silah için bile güzel meneviş 750tl tutuyor . Pandemi ve yoğunluk durumu gecikme v.s onada ok ama konuşulan ve yapılan işler bu şekilde olmaz. Olanı söyleyeceksin, konuşulanı da yapacaksın. Bu para ve masrafla alakalı bir durum değil. Yerli firmaları destekliyorum ve yine de yerli tercihim olacak ama hatsan olayı benim için bitmiştir.