Acı Ama Gerçek

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • daha önce adananın kozan ilçesinden aldığım gamo match diablo pelleti crosmanımla kullanmıştım ama tüfeğimde sapma vardı dün eniştem bana bir tane havalı tüfek getirdi yanındada bir kutu ideal marka bir pellet getirdi ideal marka pelleti crosmanıma koydum ve resmen nokta atışı yapıyorum yeni gelen belkide adını yeni duyuyor olabilirsiniz JET marka havalı silahada gamo match koydum onlada nokta atışı yapıyorum .


    ŞİMDİ SİZE BİR SORU SORCAM ANORMALLİK HANGİSİNDE?
    A)crosman 2100 demi?
    B)gamo match diablo adlı pellette mi?
    C)yoksa ideal marka saçmada mı? ;tufey#

  • her pellet her silahta sapma yapabilir, eğer sapma istikrarlıysa sıfırlamanızı ona göre yapıp istikrarlı nokta atışlar yapabilirsiniz. Bunun yanısıra forumda okumuşsunuzdur, her silahın sevdiği pelletler farklılıklar gösterir. Deneyerek silahınıza en uygun pelleti bulmak ve bu pelletle atış yapmak gerekir. Genel olarak namluya tatlı sıkı oturan, ağırlığı belli bir standartta olan çapaksız pelletler daha isabetlidir. Jet marka pelleti ben geçen yıl hw97kda kullanmış ve hiç memnun kalmamıştım. Bu arada hatırladığım kadarıyla Jet pellet sivri uçlu bir pelletti ve güçsüz silahlarda sivri uçlu pelletlerin daha iyi sonuç verdiği biliniyor.


    Üstelik acı değil tatlı birşey başınıza gelen, Jet marka pelletler Gamo'ya göre baya ucuzdur, keşke benimde ekonomik pelletleri güzel atan bir silahım olsa...

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png