Bigmax x deneyimleri.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Kısaca şöyle sorayım sağ sol sıfırlamayı turret ilemi yaptınız yoksa şim koyarak mı yaptınız? Bu veya diğer forumda da olması lazım optik merkezlemenin önemi diye bir konu vardı. Ayna ile optik merkezleme yapıp sıfırlamada şim kullanmak benim gözümde bu işin temeli.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • Turretler ile yaptım hocam. Turretler klikleri sayarak ortalayıp, su terazisi yardımıyla monteleme işlemini yaptım. Aynanın merkezlemeyi sağlama amaçlı kullanılması daha sağlıklı olurdu mutlaka.

    Hatsan Mod 125 Sniper Vortex 5.5mm

    Kral Bigmax x 6.35mm

  • Klik saymakta bir yöntem ama ayna ile yapılan kadar iyi değil çok dürbün sıfırlayarak tecrübe ettim neden diye sorarsanız çin malı dürbünlerde mesala sola dayadınız tamamiyle; siz click ceviriyorsunuz 40 klik çeviriyorsunuz ancak artikıl harekete başlıyor sağa dayadınız bakıyorsunuz 15 klikte artikıl harekete başlıyor mesala burda 25 clik var fark böl 2 ye 12 desek sizin optik merkeziniz ok diye düşünürken aslında 12 clik sağa veya sola kayık oluyor. Siz imkanınız varsa ayna ve şim kullanın bariz farkı göreceksiniz.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • Tüfeğim bakımdan gelince uygulamaya çalışacağım. Bilgilendirme için teşekkür ederim.

    Hatsan Mod 125 Sniper Vortex 5.5mm

    Kral Bigmax x 6.35mm