Dolandırıcılar bu sektörede girmiş bilginize!

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba, Bende gördüm. Dolandırılan kişiyi tanıyor musunuz? Tekrar geçmiş olsun... Parasını geri alabilmek zor... Benim başıma da kaç defa geldi... hiç ürün göndermeyen, göndersede anlatıldığı gibi olmayan, başka bir şey yollayan, nerede ise her şey başıma geldi diyebilirim... Tanımayan birinden bir şey alırsanız bu risk her zaman var... Dikkatli olunuz...

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen guneykim ().

• Bu vesileyle yöneticilere sormak isterim. " Güvenilir üye" nasıl oluyor. Zamana puana göre mi yoksa özel başka bir şeye göre mi? Zoraki fan grubu gibi bir isimden ibaret mi yoksa gerçekten güvenebilir miyiz? Teşekkürler

Kral Puncher Ekinoks 6,35

Kral Puncher NP 04 4,5

hatsan blitz bullpub 6,35

bushnell 8-32-50 dürbün (çin malı)

Leupold Red Dot

Çin Malı el pompası

aranıyor:

yüksek basınçlı el pompası

6-9 litre 300 bar karbon tüp

reximex rp 5.5

hatsan 125-135 vortex

parallax free red dot

• Abi şerefsizlikten başka bişey değil bu insanlar dişinden trnağndan artırıyor belki aylık 500 tl atıyor birktiryor hayal kuruyor şerefsizin biri çıkıp elinden alıyor ALLAH BELALARINI VERSİN çoluğundan çocuğundan çıksın böyle şerefsizlerin..

• dolandırılan arkadaşa çok geçmiş olsun dolandırılmak çok ama çok kırıcı bir durum rakam fark etmeksizin dolandırılan kişiler günlerce atlatamıyor bu durumu

bende yıllar içinde çok dolandırıldım ben insanlara biraz fazla güveniyorum maalesef ama artık biraz akıllandım genede büyük konuşmak istemiyorum çünkü dolandırıcılar dürüst insanların zayıf noktalarına çalışıyorlar .

neyse geçen haftalarda internette pcp kompressör ilanı gördüm başka şehirde olduğu için hesaba havale istedi yıllardır pcp içinde olmasına rağmen airguntürk ün varlığından haberi yok okadar ısrar etmeme rağmen get sistemine razı edemedim kendisini mazaretide get ilanı nasıl açacağını bilmediğini söylemesi ama normal ilanı açmada hiç zorluk çekmemesi kullananlar bilir ilanı açtığın bölümde ilanı gete çevir diye bir buton var hepsi bu kadar neyse kendisini hergün aradım 3. gün sattığını söyledi telefonda konuşmaları biraz agresiftti ve abartılıydı açıkçası hiç güven vermedi kendisi belki dürüst bir insandır ama benim izlemim bu şekilde oldu.

FX Dreamline Compackt

Reximex Throne 5,5 mm + zeiss 5*25*50 ffp

kral puncher np01 5,5mm + leapers 3-12*44 mini swat mildot

kral puncher breaker 5.5mm

reximex tormenta 5.5 mm + tac vektor 4-16*50 sf

• Türkiye'de bu hobi ile uğraşan çok fazla kişi yok , o yüzden mutlaka birini tanımasan da onu tanıyan bir şekilde ticaret ya da yardımlaşma yapan bir arkadaşın olur. Ticaretinizi sürekli aktif kişiler ile yapmaya çalışın, göz önünde olsun kişi tanımıyorsanız da.

• Kral Bigmax X 6,35 +VECTOR Counterpunch 6-25x56 FFP
    • Kral Puncher Breaker W 5,5-6,35 +VECTOR Capricorn 4.5-14x44 FFP
    • Kral Puncher Jumbo W 4,5 mm+VECTOR Taurus 3-18x50 FFP
    • Zoraki HP01-02 Ultra 4,5 mm+Bushnell Reflex Red Dot Sight
  • En iyisi ortak tanıdık varsa ona gönder ben de paramı ona göndereyim, o bana malı gönderir sana da parayı verir diyerek alım satım yapmak ama her zaman ortak tanıdık nereden bulacaksın, o ayrı.

Niksan Ozark-TW 5,5 mm + Huma Air regulator+Discovery 5-30X50 HI

Gamo Coyote 5,5 mm+Discovery 6-24X44 SF IR

Zoraki HP01 4,5 mm

Mavoric M1 Semi Auto 12 CAL

• Official Post

Bu vesileyle yöneticilere sormak isterim. " Güvenilir üye" nasıl oluyor. Zamana puana göre mi yoksa özel başka bir şeye göre mi? Zoraki fan grubu gibi bir isimden ibaret mi yoksa gerçekten güvenebilir miyiz? Teşekkürler

Kendilerini bire birde tanıdığım kişilere güvenilir üyelik verdim. Kefil olacağım insanlar.

• Official Post

Kendilerini bire birde tanıdığım kişilere güvenilir üyelik verdim. Kefil olacağım insanlar.

Forumda çok uzun süredir varım. Belki buradan 10 yıllık dostluklarım oldu. Tanıdıklarımin coguyla görüştüm yada uzun süredir muhabbetim oluyor. Bu insanlara bu şekilde bir sıfat verdim ki alışveriş de sıkıntısiz olduğunu bilesiniz diye.

• bende uzun zamandir bu hobiyle ugrasiyorum bu siteyle biraz gec tanistim ama sitenin icinde disinda bi cok kisiyle alisverisimiz oldu cok sukur basima boyle bisey gelmedi rabbim kimseyi kotu niyetli insanlarla karsilastirmasin acizane aklima gelen soyle bi dusunce var guvenemediginiz tanimadiginiz kisilerden tufekle beraber kendi resmini gondermesini teklif edein zaten eft uzerinden odemede yapildigi icin hakkinda suc duyurusunda bulundugunuz zaman netice birazdaha cabuk ve saglikli olur diye dusunuyorum

• Bu konuda madur kisi benim sahisi cumhuriyet bassavcilina verdim 1 ayakalmaz gereyini yapilacani soylediler ki 5 yilakadar hapis cezasi varmis ama bana sizinle uzlasmak istiyeceklerini soylediler bakalim sonuc necikar bilmiyorum sayin arkadaslar tanidiklarla yolacikin yolda kalmayim diyorum herseyin hayirlisi olsun

• 2009 dan beri bu formu takip ediyorum. Çok alışverişim oldu bu form aracılığı ile. Hep havale sonrası kargom yola çıktı. Hiç yamuk birine rastgelmedim hem bu formda hem diğer kapanan formda. Bu tip şeyler gerçekten üzüntü verici. Allah ıslah eylesin.

• Bu konuda madur kisi benim sahisi cumhuriyet bassavcilina verdim 1 ayakalmaz gereyini yapilacani soylediler ki 5 yilakadar hapis cezasi varmis ama bana sizinle uzlasmak istiyeceklerini soylediler bakalim sonuc necikar bilmiyorum sayin arkadaslar tanidiklarla yolacikin yolda kalmayim diyorum herseyin hayirlisi olsun

Hocam tekrar geçmiş olsun dolandıran kişiye inşallah misli ile ödetirler.

Tam olarak nereye gittiniz neler yaptınız şikayetçi olurken zorluk çıkattılarmı delil istedilermi veya herhangi bir ücret harç vs istedilermi anlatabilir misiniz yarın bizlerin başına gelirse inşallah gelmez ama hadi oldu diyelim bilgili oluruz en azından

FX Dreamline Compackt

• sayin hobi ci arkadasim bana atmış olduğu ilanın resimleri ile hesap numaralarıyla WhatsApp'tan yazışmalarınla Cumhuriyet başsavcılığına gidip müracaat ettim 60 TL kadar bir dilekçe parası oldu Onun haricinde Cumhuriyet başsavcılığına çıktım savcının karşısına Sayın savcım da bir an evvel karala bağlanacağını söyledi bana bu kadar

• Geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda mağduriyetiniz giderilir. Ben de gerek forum üzerinden gerekse tanımadığım kişilerden alışveriş yaptım. Çok şükür bir olumsuzlukla karşılaşmadım. Arkadaşlar devir maalesef çok kötü tanıdık birinden teyyit almadiktan sonra para filan göndermeyin.

Hatsan Nova Star Long 5.5

Turkbull 5.5

Hawke 8-32x56

Discovery 8-32x56

Barska G-2 6-24x50

:);c;

• Guvenilmiyor kimseye. saticiyim havale et göndereyim diyor sen gönder ben kontrol edip havale edeyim diyorum alıcı sensin diyor satıcı da sensin diyorum orada kalıyor pazarlık :) savcılık belki başka alışverişiniz oldu diyor havale de bir kez savcının yanına gittim suçlu ben oldum hizmet aldın mı para gönderdin diyor.kimisi de yarı parasını istiyor. Ne vurursa kâr

• Guvenilmiyor kimseye. saticiyim havale et göndereyim diyor sen gönder ben kontrol edip havale edeyim diyorum alıcı sensin diyor satıcı da sensin diyorum orada kalıyor pazarlık :) savcılık belki başka alışverişiniz oldu diyor havale de bir kez savcının yanına gittim suçlu ben oldum hizmet aldın mı para gönderdin diyor.kimisi de yarı parasını istiyor. Ne vurursa kâr

Şöyle bir gerçek var bir çok satıcı havaleyi görmeden ürünü kargolamaz haksızda bulmuyorum dolandırıcı satıcılar kadar dolandırıcı alıcılarda olabilir ama ben daha bu sabah satışa koyduğum bir ürünü havaleyi almadan ürünü kargoladım ve alıcıya ürünü incele beğenmez isen geri iade alacağımı söyledim ilan hala aktif , olurda alıcı ürününü beğenmezse geri gönderirse diye .

Aslında bu forumda şöyle bir konu açabiliriz herkes alış veriş yaptığı kişileri sorun yaşayıp veya yaşamadıklarını yazsa biraz olsun bu dolandırmaların önüne geçmiş oluruz diye düşünüyorum

FX Dreamline Compackt

• Ben de hep para içeri mal dıșarı sattım. Tabi sen alıyorsan senden istendiğinde senin de parayı göndermen lazım. Ben bir alıcı çıktığında önce sosyal medyada ortak tanıdık varsa onlardan hakkında bilgi alıyorum, yoksa telefonda konuștuğumda edindiğim izlenime göre karar veriyorum. Șu ana kadar benden de șikayet edilmedi, ben de dolandırılmadım çok șükür.

Niksan Ozark-TW 5,5 mm + Huma Air regulator+Discovery 5-30X50 HI

Gamo Coyote 5,5 mm+Discovery 6-24X44 SF IR

Zoraki HP01 4,5 mm

Mavoric M1 Semi Auto 12 CAL

Hocam yıllardır söylüyoruz tanımadığınız biriyle alış veriş yaparken arada ya tanıdık biri yada kefil şart yoksa daha çok arkadaşın canı yanar