Weichrauch HW100 T , Dragger 10 LT Yüksek Basınçlı Tüp ve Taşıma Çantası için Fiyatlandırma Desteği

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar herkese selamlar , ben Barış Bozkurt , İstanbul/ Bahçelievler'den katılıyorum aranıza , zamanında heves edip aldığım ve bir süre kullanıp maalesef dolaba kaldırdığım HW 100 T tüfeğim 0.22 cal , dragger 10 Lt yüksek basınçlı tüpüm ve silah taşıma çantamı elden çıkartmak istiyorum , fakat güncel fiyat bilgisi olan herhangi bir ilana web aramalarımda denk gelemedim ; sonrasında bu foruma ulaştım ve en aktif ve güncel grubun burası olduğunu gördüm.


    Fotoğraflar konuya en kısa zamanda ekleyeceğim , bunun haricinde tüfek sıfır denilebilir , herhangi bir darbe vs yok , tüm aksesuarları ve faturası mevcut , kontrol edilmesi gerekiyor yinede uzun zamandır kullanılmadığından, üzerindeki dürbün bushnell fakat modeline bir bakmam lazım , dragger tüpün kontrole gitmesi gerekmekte , hızlı dolum için hortumu ve basınç aparatı üstünde mevcut.


    Takribi fiyat önerilerini öğrenebilirsem ilerleyen zamanlarda ona göre ilanı oluşturacağım , yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.


    Bushnell Sportsman 4-12x 40 ,draggerin de fotograflariyla birlikte albume ekledim .


    Mesaj 3 düzenlendi, son düzenleyen BarisBozkurt ().

  • BarisBozkurt

    Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Weichrauch HW100 S , Dragger 10 LT Yüksek Basınçlı Tüp ve Taşıma Çantası için Fiyatlandırma Desteği” Yeni Başlık: “Weichrauch HW100 T , Dragger 10 LT Yüksek Basınçlı Tüp ve Taşıma Çantası için Fiyatlandırma Desteği”.