silinebilir

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba

Bende de aynı tabancadan var ve alalı 1 ay oldu. Ama namlu içinden kulağımı dayayınca tüpün sızdırma sesini duyuyorum.

Tüpün takılı olduğu oring den mi kaynaklanıyordur ?

Yoksa başka biyerden mi kaçırıyordur ?

Ve tamiri basit mi ?

nerede yaptırabilirim ?

Cevaplarsanız çok sevinirim

• İcinde tupu beklettiyseniz oring gitmistir...meydan kamp distributoru....orasi halleder

Diana
    Weihrauch
    Crosman

Hatsan
    Kral

Reximex

Evanix

KalibrGun
    Air Arms

AirForce

FX

Zoraki

Umarex
    Walther

Daisy

Beeman

Niksan

• yok görmez...sıfır urunde olmaz

Diana
    Weihrauch
    Crosman

Hatsan
    Kral

Reximex

Evanix

KalibrGun
    Air Arms

AirForce

FX

Zoraki

Umarex
    Walther

Daisy

Beeman

Niksan

• Birde son olarak tüpün takıldığı yerin içindeki oringi yağlamak için yada tüpün kafasına yağ sürmek için tavsiye edeceğiniz yağ markası var mıdır ?

• Ben hiç yağlamadım. Hiç sorun yasamadim

Diana
    Weihrauch
    Crosman

Hatsan
    Kral

Reximex

Evanix

KalibrGun
    Air Arms

AirForce

FX

Zoraki

Umarex
    Walther

Daisy

Beeman

Niksan

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen ebiktim ().

• Yurt dışında bu silahın seveni çok modifiyesini de yapıyorlar.

Kral Puncher Ekinoks 6,35

Kral Puncher NP 04 4,5

hatsan blitz bullpub 6,35

bushnell 8-32-50 dürbün (çin malı)

Leupold Red Dot

Çin Malı el pompası

aranıyor:

yüksek basınçlı el pompası

6-9 litre 300 bar karbon tüp

reximex rp 5.5

hatsan 125-135 vortex

parallax free red dot

• Namlu içinden hava kaçırıyorsa vallf içindeki stem çivi değişecek onun içindeki standart değişmeyen conta uzun sürede asiniyor ve hava kaçırıyor yıllardır bende var tek geçerim ve kendim modluyorum Max.guce kadar cikarsbildim bunu modlamsnin birden fazla paremetresi var

Namlu hava girişi büyütme

Valf içi hacminin büyütülmesi

Transfer port geniş hava hacmine sahip olması

Çekiç yayı sert yay en fazla 0.9 mm yay kalınlığı 5 cm uzunlukta yay

Ve Bir kaç ayrıntı daha var bunların hepsi gerçekleştiği zaman çok yüksek güce sahip olursunuz ama bunların hepsi büyük maliyet ve maalesef Türkiye'de bu parçaların satışı yok

eBay yada gmaccustom parts diye İngiltere den alabilirsiniz

Birazda el ustalığı becerisi gerekiyor

Sonuçta bu güçte bir tüp ile en fazla 12 atış yaparsınız ki bunun ölçüsü ne kadar güçlü olduğunun göstergesidir.

crosman 2240 ( .22 cal. ) air rifle

Barska 1,5-4,5*26 scope

• Sadece çekiç yayını sizin dediğiniz standartta takarsam gücünde hissedilir bir artış olur mu peki ?

Çünkü söylediklerinizden bir tek onu yapabilirim :))

Bu arada tabancanın gaz kaçağı tamir edilebilir mi yani servise versem yapılabilir değil mi ?

• Sadece çekiç yayını sizin dediğiniz standartta takarsam gücünde hissedilir bir artış olur mu peki ?

Çünkü söylediklerinizden bir tek onu yapabilirim :))

Bu arada tabancanın gaz kaçağı tamir edilebilir mi yani servise versem yapılabilir değil mi ?

Yay değişimi Bir miktar güç artışı yapar sesinden hissedersiniz .gaz kaçağı için meydan av a danışın yeterli yedek parça lari var ise hallederler diye düşünüyorum çünkü crosman 2240 yada crosman ürünlerinin Türkiye'de resmi Bir servisi olduğunu düşünmüyorum Aslında olması gerekir

Barska 1,5-4,5*26 scope

• Crosman 2240 modifiye ye ve her türlü değişime Uygun bir silah ekonomik sorunun yoksa yedek parça ( bunlar eBay ve gmaccustom.parts.com ) yurtdışı sitesinden temin ediliyor ben bu silahın hastası oldum bu yüzden şu anda benim silah tam modifiyeli olarak kullanıyorum

Pandemi döneminde can sıkıntısından ve hobi hevesinden dolayı bu işin artık her türlü tamirini ve modifiyesini yapıyorum

Parça ve aksesuar olduktan sonra silahın tüm parçalarını sokup takabiliyorsunuz zamanla bu pratikler daha da kolay oluyor.

Bu silahı bana sevdiren bu sitede İzzet Kırbas bey dir herşeyi bende ondan öğrendim

Ve kendisine teşekkür ediyorum.

Barska 1,5-4,5*26 scope

• Bende bugün meydan av ile iletişime geçtim ve ürünü göndereceğim

Verdiğiniz sitelerden ürün siparişi versem türkiyeye gönderimde yada gümrükle alakalı sıkıntı yaşar mıyım ?

Birde modifiye etmek için hangi ürünleri sipariş verebilirim.

Yardımcı olursanız çok sevinirim

Son olarak ürünleri temin ettiğimde modifiye için sizden destek alabilir miyim?

İstanbulda mısınız ?

• Yani güç ve denge ( isabet ) üzerine bir modifiye istiyorum ancak hangi parçalar ne işe yarıyor ve hangi parçaları sipariş vereceğim bilmiyorum

Sizin silahın resmi var mı ?

Merakettim

• Günaydın

Yurtdışı sitelerinden Türkiye'ye gönderim de sorun olmuyor özellikle gmaccustom.parts

Zaten modifiye için sizin sipariş edeceğiniz parçalar sınırlı gerek de yok aksesuar için parça siparişi verebilirsiniz

Crosman 2240 in aşağıda parça şeması hepsi bu parçalar bunların üzerinden modifiye yapılır fazladan parça bir kaç parça ilavesi olabilir

Modifiye konusunda size nasıl yardımcı olabilirim bilmiyorum ben Ankara'da yım

Ayrıntılı görüşmek isterseniz

WhatsApp tel: 0555 2105216 bana ulaşabilirsiniz

Ahmet Yaşar Erden

• Yani güç ve denge ( isabet ) üzerine bir modifiye istiyorum ancak hangi parçalar ne işe yarıyor ve hangi parçaları sipariş vereceğim bilmiyorum

Sizin silahın resmi var mı ?

Merakettim

• Modifiye konusunda Bir kaç dip not yapmak istiyorum.

1- modifiye demek tam modifiyeli demek değildir sadece.

2- yüzde 50 modifiyeli veya yüzde 25 modifiyeli de yapılabilir imkanlar dahilinde tam modifiyeli de olur.

Tam modifiye de en önemli unsurlardan birincisi valf modifiyesi dir.

Bunun nasıl yapıldığı ile ilgili YouTube da video m var crosman 2240 valf modifiyesi adı altında arattirin linkini de atabilirim.

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Valf modifiyesi valf in içinin hacminin büyütülmesi çok daha fazla gaz girişi olmasi, sonrasında namluya girecek olan gaz çıkış deliğinin büyütülmesi ve valf içindeki standart yayın daha ince Bir yay kullanılarak tamamlanması gerekir ki bu yay fazla çekiç e güç gerektirmeden daha hızlı valfin açılması bu sayede daha fazla ve hızlı gaz çıkışının namluya girmesi demektir. Buna ilave olarak olmazssa olmaz gaz çıkışının namluya aktarma görevini yapan transfer port un delik genişliğinin büyütülmesi yâda eBay dan hazır olarak alınmasi gerekir.( Bu port,valf yayı vb modifiye için gerekli malzemeler yedek olarak bende de mevcut)

Diğer modifiye de valf e hiç Bir müdahale yapmadan çekiç yayını daha güçlü bir yay ve mümkünse güç ayarlayıcı aparat ile sağlamaktır güç ayarlayıcı aparat yurtdışı eBay gibi sitelerden temin edilebilir yada tam yay gücünde kullanmak isterseniz de yay tapasınin içini elde olan herhangi madenî ( conta ) vb materyal ile doldurarak yay gerilimini üst seviyeye çıkarabilirsiniz.

Diğer husus Bolt iticisinin daha uzun itici ile değiştirmek olacak ki bu da yurtdışı sözkonusu olan sitelerden alınır.

Daha ayrıntılı resimli parça ve modifiye için

Benimle isteyen iletişime geçebilir gündüz de dahil çünkü emekli bir kişiyim musaitum.bilgilendirme yaparım.

Tam modifiye de bu yazdıklarımın tamamını yapmak gerekiyor

Krono olmadığı için ölçmedim.

Sadece şunu söyleyebilirim crosman 2240 CO2 tüp ile standart güçte 450fps attığını biliyoruz (14,3 grain pelet ile) ve 45 atış ortalama si var.

Tam modifiye sonucunda 10 stabil atış 3 de az Bir düşük basınç ile atış yaptığına göre güç artışının oranını kabaca düşünebilirsiniz.

isabet konusunda crosman namlu süper ve güç artışı artı katkı yapar eksi si yoktur.

Barska 1,5-4,5*26 scope

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen ayer: Eksik ilave bilgi için ().

• Numaranı kaydettim

İlgi ve alakan için teşekkür ediyorum

Eyvallah rica ederim.

Barska 1,5-4,5*26 scope