Niksan Ozark TS Tüfeğe Regülatör Uygulması Deneyen Var mı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar Niksan Ozark havalı tüfeğe sahibim tüfeğin namlusunu uzatmak ve regülatör takma planım var deneyen arkadaşlar varsa tavsiye verebilir mi

  • Ben yapmıştım. Yurt dışından Huma Air bottle type regülatör almış ve kendim takmıştım. Kundakla da çok oynanan gerekmedi, yalnızca içten biraz kazıma yaparak yerleştirdim, adeta fabrika orijinali gibi görünüyordu. Geçen hafta fabrika da beni arayıp sordu hatta deneyimlerimi, galiba istek üzerine böyle bir proje düşünüyorlar. Bence Ozark'ın aslında regülatöre çok da ihtiyacı yok. Son derece isabetli bir PCP, sadece stabil atış sayısı biraz daha artıyor.

    Bu regülatörü satıcı galiba artık Türkiye'ye yollamıyor ama yollasa bile normal yollardan gelirse maliyeti 6000-6500 TL'leri bulabilir. Bir daha olsa yapmam çünkü bu parayı makul gösterecek bir performans artışı yoktu bana göre. Ama Niksan fabrikasyon olarak kendi yapar ve makul bir fiyat farkı koyarsa düşünürdüm.

    Bilgi için: Ozark'tan gayet memnundum ama yeni PCP'ler alıp denemek için elden çıkardım.

    Niksan Ozark-TW 5,5 mm + Huma Air regulator+Discovery 6-24X44 SF IR

    Reximex Meta Premium 5,5 mm + Nikko Stirling Diamond 6-24X50 FFP

    Gamo Coyote Black 5,5 mm

    Zoraki HP01 4,5 mm

    Beretta Elite II CO2

    Mavoric M1 Semi Auto 12 CAL

  • Bilgi için teşekkür ederim. 6000-6500 gerçekten yüksek rakam ve ozark modeli de dediğiniz gibi stabil bir tüfek bu sebeple bence bu kadar yüksek bir maliyete girmeye gerek yok. Ama namluyu 70cm’e çıkarmayı gerçekten düşünüyorum. Büyük bir performans farkı oluşturacağını düşünüyorum.