10000tl Bütçemle hangi tabancayı almalıyım?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selamlar saygıdeğer forum sakinleri. Ben bu hobiye başlamak isteyen birisiyim. Her daim silahlara karşı bir merakım vardı ama hiç başlayamadım. Ama bu sefer başlamaya kararlıyım. Açıkçası gerçekçilik benim için önemli ama okuduğum kadarıyla blowbackli tabancaların gazı çok az gidiyormuş. O yüzden blowbacksiz KWC Makarov PM44 hem fiyatıyla hemde kalitesiyle hoşuma gitti. Ama sürekli tüple uğraşmak istemediğim için bunun yanına birde Hatsan Mod 25(düz olan modelden) almayı planladım. Sizinde fikirlerinize açığım. Gerçekçilik ve ard arda sıkmak için Makarovu, isabet ve güç içinse Hatsanı kullanmak gibi bir planım var. Fikirlerinize açığım, şimdiden teşekkürler.

• düşünürseniz birebir gerçek ölçü ve ağırlıkta sigsauer p226 tan rengi 3 adet şarjörle birlikte verebilirim. tüp takmakta diğer tabancalardan daha kolay ve hava kaçağı olmadan takabiliyorsunuz. gerçek hissiyata yakın bir nişan tabancası istiyorsanız blowbacklı daha mantıklı diğer türlü sadece hedefe atış yapmış oluyorsunuz geri tepme olmadan hissiyat olmadan

sig_sauer-1

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen mzenis (9 Haziran 2025 12:29).

• düşünürseniz birebir gerçek ölçü ve ağırlıkta sigsauer p226 tan rengi 3 adet şarjörle birlikte verebilirim. tüp takmakta diğer tabancalardan daha kolay ve hava kaçağı olmadan takabiliyorsunuz. gerçek hissiyata yakın bir nişan tabancası istiyorsanız blowbacklı daha mantıklı diğer türlü sadece hedefe atış yapmış oluyorsunuz geri tepme olmadan hissiyat olmadan

sig_sauer-1

Ne kadara veriyorsunuz hocam?