Co2 Tüplü Pellet Tabanca Tavsiyesi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba; Bu konuda acemiyim, elimde bir tane Rubino CP17 var. Arkadaşımdan aldım denemek için. Ancak açıkçası silahı hiç beğenmedim. Sadece bb atması ve şarjör sisteminin sıkıntılı olması yüzünden pek içime sinmedi. Bilyeleri dolduruyorum çarpık çurpuk duruyor mermiler. ayrıca arada şarjörü çıkarttığımda bilye düştüğü de oldu içinden silahın içinde de kalmıştı. bu yüzden bb bilye mermilerden soğudum açıkçası. Kalitesinden kaynaklı da olabilir tabi bilmiyorum ama benim içime sinmedi.

Forumda çok konu okudum ancak benim almaya karar verdiklerim için de olumsuz yorum yapanlar olmuş. Kafam karıştı açıkçası biraz. Parası önemli tabi ama almışken bir kere alınır böyle şeyler. Aksesuarları da dahil yedek şarjör vs. 15 bin gibi bir rakam belirledim ben kendim için. Ancak silah fiyatlarına bakınca çok uçuk rakamlarda fiyatlar da var. Bütçemi bir tık daha arttırabilirim belki. Ancak arttırmaya gerek var mı bilmiyorum.

Benim aradığım,

Pellet atacak, Çıkış hızı yüksek olacak, Blowback hiç umrumda değil olmayabilir olabilir farketmiyor benim için, yedek şarjörünün bulunması, her tür pelleti atabilmesi (sivri uç vs.vs. hepsi,), yedek parça vs. arkasında firma olması.

Tabanca genel olarak kenarda duracak. Çok fazla atış yapmıyorum. Ayda 1 2 kere giderim ancak ava. O zaman da bol bol sıkarım ama. Min. 500 atış yaparım.

p320 veya p226 x alacaktım hiç sormadan ancak bunlar ile ilgili de olumsuz şeyler okudum. Bunları tercih etmem şarjör sistemleri idi açıkçası. Kolay ve düzenli dolum yapılabilmesi.

Tecrübeli arkadaşlardan bana tavsie verebilecek var mı? Mermi doldurması kola, ve her tür pellet i atabileceğim bir makina.

• Merhaba selamlar,

2 Yıldır Co2 Tüplü Czp -09 4.5 mm kullanıcısıyım.

2 Yılda 2 kere teknik servisine gönderdim bi süre sonra hava kaçırmaya başladı.

Ankarada Güral Savunma diye bir servisi var 2 seferdede çok güzel ilgilendiler saolsunlar.

Silaha gelecek olursak blowback'li bir ürün ve atış hissi gerçekten çok keyifli gerçek bir tabanca hissini birazda olsa veriyor tepmesi yeterli.

492 fps / 3.7 joule çıkış hızı var bu güç bana gayet iyi geliyor. Yakın mesafedeki hedeflerde etkili 15 -20 metreden cam şişeleri rahatlıkla deliyor. Tüpün basıncı düştükçe güçte baya düşüyor tabi.

8-8 16 adet şarjör kapasitesi var. Bilye ve pellet atılabiliyor. BB Bilye biraz daha sapmalı giderken pellet daha noktasal atışlar için uygun oluyor. Ben genelde bilye kullanıyorum. Şarjör dolumu kolay geliyor bana yada alıştığım içinde olabilir göreceli bişey.

Benim için tek eksi yanı tüpü taktığım kabzedeki kapak plastik belli bir zaman sonra o plastik biraz gevşedi olup olmadık yerlerde çıkmaya başladı bu tabanca için söyleyebilceğim tek olumsuz şey bu olabilir.

• Merhaba. Satış ilanında bir adet tabancam vardır. Pcp almayı düşündüğüm için satmaktayım. Detayları için mesaj yazabilirsiniz

Niksan Tacto SB + T Eagle 4-16x44 AOIR

We Glock 17 GBB Airsoft 6 mm

Hatsan Striker 4,5 mm

Sig Sauer P320 M17 GBB 4,5 mm

• sanırım benim daha iyi bir çözüm bulmam lazım.

Umarex UX Tornado bu bb mermi için sorun çıkartır mı bana?

Bir de aşağıdaki modeller için ne diyorsunuz? Her türlü pelleti atar mı bunlar?

UMAREX Beretta M92 FS

Walther Nighthawk

• sanırım benim daha iyi bir çözüm bulmam lazım.

Umarex UX Tornado bu bb mermi için sorun çıkartır mı bana?

Bir de aşağıdaki modeller için ne diyorsunuz? Her türlü pelleti atar mı bunlar?

UMAREX Beretta M92 FS

Walther Nighthawk

düşünürseniz satışta ilanım var

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen mzenis (16 Ağustos 2025 14:43).

• Ben ilk aldığım zaman çalışma mantığını bilmemekle ve tecrübesizlik sebebiyle tüpü takılı beklettim. Kullanmadığım zamanlarda tüp hep takılı bir şekilde duruyordu. Buda çok kısa bir zamanda conta veya oringlerin hava kaçırmasına sebep oldu. Pcp tüfekte tam aksine mutlaka minumum 50 barda kalmalı boş olursa valfler zarar görür diyorlar bu tabancada ise fabrikanın söylediği kullanmadığınız zamanlarda co2 tüp takılı bekletmeyin dediler.