Hatsan Factor Bp-Hawke SF30 Dürbün-Nikon i7 Vr Mesafe Ölçer-Drager Tüp-Huğlu Bipod-Wranger Susturucu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar,

3 sene satın aldığım ve büyük keyifle oluşturduğum ve kullandığım Hatsan Factor BP Qe tüfeğim tüm ekipmanları ile satılıktır. Zaman yetersizliği sebebiyle kullanamıyorum o sebeple satıyorum. Tüfek ve tüm ekipmanlar kusursuz durumdadır, en ufak bir sorun yoktur. Nem emicili tüfek dolabımda saklanmıştır.

Kargo yapılması mümkün değildir, sadece İZMİR içi teslim yapılabilir. Urla'da oturuyorum, gelen kişi deneme yaparak alabilir.

Ekipmanlar olabileceklerin en kalitelisidir. (Bu sınıf için tabiki, daha iyileri vardır mutlaka) Lütfen ekipmanları araştırıp arayınız.

Ekipman listesi şu şekildedir;

-Hatsan Factor BP QE namlulu.

-HAWKE SIDEWINDER 30 SF 8-32X56 SR PRO II Dürbün-(1⁄10 MRAD) 17271 serisi

-Nikon Monarch i7 VR - Otomatik stabilizörlü

-Huğlu ÇATAL AYAK HA-BP01

-Wrangler PHENOM Pcp Moderatör-Susturucu

-Drager 6lt Çelik Tüp

-Tüm Tüp Bağlantı Ekipmanları

İlana koyulma tarihi : 24.12.2025

Hepsini sıfır fiyatları toplamı yaklaşık 140.000 TL'dir.

Tek tek satmayı düşünmüyorum, komple paket fiyatı 85.000 TL'dir, pazarlıksızdır, sadece İzmir içi teslimdir.

Telefon Numaram : 0505 657 83 75

Hatsan Factor Bp Set-2 Hatsan Factor Bp Set-5 Hatsan Factor Bp Set-3 Hatsan Factor Bp Set-6 Hatsan Factor Bp Set-1 Ekipman Çanta Hawke Mrad Hatsan Factor Bp Set-4 Ekipmanlar-1 Tüfek Dolap Drager 6lt Çelik PCP Tüp Huğlu Çatal Ayak HA-BP01 Bipod Hawke Özellikler Drager 6lt Çelik PCP Tüp Nikon Monarch İ7 Vr Rage Finder Mesafe Ölçer Nikon Monarch İ7 Vr Rage Finder Mesafe Ölçer Nikon Monarch İ7 Vr Rage Finder Mesafe Ölçer Hawke