Ekstra 50cc powerla güçlendirilmiş Huğlu Effecto Zeon LW TAKAS Kral Bigmax X ile

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • 16945-effecto-zeon

Selamun Aleyküm öncelikle, elimde olan 50cc Power ile güçlendirilmiş Huğlu Effecto Zeon LW ile takas yapmak için Kral Bigmax X arıyorum.

Tüfeğimde herhangi bir sorun yoktur gayet iyi stabil güzel çalışıyor, geçenlerde içinde sadece mermi kaldı. Havası bittiğinden dolayı tek sorun bu oldu. Hata benim yani silahlık bir sorun olmadı.

Tüfeği bende bir abiden takasla aldım, oda yalnış bilmiyorsam pcp gruplarında yıllarını geçirmiş tanınan bir abiden almış. Aldığı abi modlamış silahı ve şuan benim elime kadar geldi. Temmuz yada ağustos ayından beri benim elimde. Takasla da hayalim olan Kral Bigmax X geçmek istiyorum.

İçerik olarak ise; Kral marka plastik taşıma çantası, iki adet şarjörü, kitapçığı ve faturası var

Şimdiden hayırlı güzel bir alışveriş gerçekleşir. Takas yapacağım kişiye, hayırlı uğurlu olsun.

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen bayburtlu69 (12 Ocak 2026 03:39).