Hatsan factor sniper long ve tuxing kompresör, bolca pellet

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • 11.28.2025 izmiravmarketten aldığım 1 kutu artı 1 şarjör atış yaptığım seti satıyorum, (maddi ihtiyaç nedeniyle),

1)resimde görüldüğü üzere sadece şarjörün birinde küçük bir çatlak var kullanıma engel değil.

2)pompayı tamire yollamıştım kargoda gelirken saati içine göçmüş, çalışmasında problem yoktu, fakat kusursuz yenilensin diye dün garantiye yolladım sanırım 3-4 güne gelir yine, alacak kişi için kusursuz olacak.

3)resimdeki bütün pelletler eksiği yok, sadece yanında hediye verilen hatsan pelletten kutunun birinden 1 şarjör attım o kadar eksik.

Fiyat olarak 75k düşünmekteyim pazarlık payı var. Muğla-milas'ta ikamet ediyorum.

Telefon numaram:0551 469 1261

Alana şimdiden hayırlı olsun.

• Telefondan galeriye resim yüklemeye çalıştım, fakat hata verdi, beceremedim malesef.konum kapatılmak zorunda mı kalacak bilmiyorum ama watsapptqn fotoğraf atqbilirim.