PCP Tüfek Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Konular.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Lothar Walther namulunun farkı ne ?Dahamı iyi?



    Lothar Walther Dünya çapında kendisini kanıtlamış bir namlu üreticisidir g;$i . Doğal olarak EVET daha iyidir :thumbup: . Saygılar


    http://www.lothar-walther.de/

  • bilgi için teşekkürler.At44 almayı planlıyorumda Lothar Walther alırım o zmn.1, 1.5 hafta sonra forumdan 2. el alacağım ya tokat yada ankara içinden.

  • PCP Tüfekler için bir çok araştırma yaptım üstatlarımız, abilerimiz çok güzel açıklama yapmışlar ancak basit olan soruları cevaplamamışlar yada ben görmedim henüz. Sormak istedigim bir kaç soru var izninizle;Pcp tüfeklerde en merak ettiğim konu scuba tüp ve pompa, scuba tüpler bildigim kadarıyla fiyat olarak çok pahalı tabi bu litre basınç ve kalite olarak degişiklik arz ediyor ama anlamadıgım konu bu degilde tüpleri her bittiginde tekrar mı satın almak zorundayız yoksa dolum yapılabiyor mu ? Bu dolumlar nasıl yapılıyor eger dolum yerleri varsa tahminen 6 litrelik bir tüpü doldurmak için ne kadar paha biçiliyor.Yada pcp tüfeklerimizi pompa vasıtasıyla doldurma gibi bi şansımız varmı ?Sizin gülerek cevaplayabileceğiniz sorular olduğunu biliyorum ama bilgisiz oldugum için danışmak istedim cevap verecek üstatlara şimdiden teşekür ederim.

    Kral Safari magnum 6.35 ;#^+.

  • El pompası kullanmak zor olmasa da belli bir fiziksel güç gerektirmektedir. Her türlü silaha el pompası ile dolum mümkündür. Tüp hacmine göre 200cc den sonrası biraz fiziksel efor gerektirebilir. En konforlusu skuba kullanmaktır, tabii olarak dalış merkezlerine dolum yapan yerler tüpünüze dolum yaparlar. Bu da tüpünüzün test tarihinin geçerli ve tüpünüzün güvenilir olması ile olur. Eski, hasarlı ya da test tarihi geçmiş ya da başka amaçlar için üretilmiş (medikal amaçalar gibi) tüplere dolum yapmayı reddedebilirler. Alternatif olarak kişisel bağlantılarınıza bağlı olarak yüksek basınç kompresöre sahip itfaiye ve paintball tesisleri gibi yerlerden de dolum yaptırabilirsiniz. Pompa ile skubayı insani güçlerle doldurmak mümkün değildir. Mutlaka bir makine gereklidir. Bazı arkadaşların el pompalarına mekanizma takarak skuba doldurabildiğini gördük fakat skuba doldurmak aslen tehlikeli bir iştir. Bu tip yüksek basınç içeren cihazlar bilinçli ve güvenli şekilde ehil ellerde doldurulmalıdır. Yoksa meydana gelecek kazalarda maddi hasarın yanında ölüm bile gerçekleşmesi mümkündür.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • Teşekür ederim murat bey tanışamadık ama bütün konuları dikkatle takip ettigim için bir çok üstadın isimlerini ezberledim inş bir gün buluşmakda nasip olur. SAYGILAR SEVGİLER. g;$i

    Kral Safari magnum 6.35 ;#^+.

  • Bilgiler için teşekkür ediyorum çok açıklayıcı olmuş ?

    Kral Puncher Bigmax x 6.35 mm


    Hatsan BT65 lw 5.5 mm


    Hatsan Flash 101 5.5 m m


    Hatsan mod 125 sniper Vortex 5.5 mm


    Hatsan mod 85 sniper vortex 5.5 mm


    Gamo c15 blowback 4.5 mm


    İzmir / Savacı özel otomobil servisi

    Kerem Savacı.

  • güzel paylaşım

    ;atlig;f;s;s


    Hatsan Mod 125 Vortex 22.cal - Yatagun Dampa - OPTİMA 3-12x44 AOE


    Kral Magnum 5.5 mm


    Gamo Pt-80


    agt