bu günkü webley raider günlüğüm

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Silahın yiv seti güzel görünüyor .

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png

  • merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekli olan webley tüfeğimin farkını vererek 10 lu yapmamın sevincini ve lw namluya kavuşmuş olmanın sevincini yaşamaktayım. bu tüfeğim kesin lw namlu arkadaşlar, hem açtım baktım, hemde pallet geçirdim, lw ile birebir aynı artık bundan bir şüphem yok. gelelim bu günkü 10 lu tüfeğimin aksesuarlarının tamamlanmasına diyeceksinizki neden bu saatte yazdın arkadaşlar okadar yorulmuşumki daha yeni kendime gelebildim. nedenmi yoruldum? forumdanda takip ettiğiniz gibi ilker abideki bipot tarafımdan satın alınmıştır. bu bipotu tüfeğime monte etmek için ilker abinin orada hızlı abi ile calışmaya başladık hızlı abi hemen adındanda anlayacagınız gibi hızlı birşekilde tarafından tasarladıgı kızagı yapmaya başladı frezelerde tornallarda nasıl çalışıyor bende onunla beraber bi o frezeye oradan o tezgaha oradan tüfeğe derken ben yoruldum hakan abi (hızlı) yorulmadı, adam maşallah bi onu takıyo, onu cıkartıyo, oraya uzanıyo, buraya uzanıyo, onu ceviriyo, felan derken dedim abi ucak kullansan bundan daha kolaydır herhalde. ama bir işçilik yaptı allah nazardan korusun adam aşkla çalışıyor severek yapıyor işini. neyse arkadaşlar gelelim konuya paçamız tamamlandı siyah renge boyandı ve tüfeğe monte edildi artık benimde bir bipotum var ve gerçekden bu yapılan parça (kızak) sayesinde bipot tüfeğe kolayca takılıyor ve sökülebiliyor gerektiği gibi kullanabiliyorunuz. sonra malum 10 luların namlusunda gömlek dediğimiz yada adı her ne ise namlunun dısında bir boru var bu boruda da susturucu takmak için yer yok hemen hızlı abimiz bunada bir aparat tasarlayarak bir tarafında unf diş diger tarafında da benim namlunun dısındaki boruya girecek şekilde diş olan bir rekor parça yaptı ve gayetde güzel oldu artık susturucu da tamam, şimdi sıra geldi resimlere ama önce hızlı abiye ve ilker abiye yaptıkları cıkardıkları güzel işlerden dolayı çok teşekkür ederim. bu insanlar gerçekden, bu işe havalı tüfek işine gönül vermişler, ve severek yardım ediyolar, yapıyolar allah başımızdan eksik etmesin kendilerini saygılar diyorum, yeniden teşekkür ediyorum.
     [Resim Engellendi: http://s8.directupload.net/images/081101/temp/kiwte5qa.jpg]
     [Resim Engellendi: http://s8.directupload.net/images/081101/temp/h8f9mvlr.jpg]

  • tekrar hayırlı olsun, güle güle kullan.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • İlker abi'den mükemmelin altında mal çıkmaz derken tabi ki İlker abi ile birlikte çalışanları da kastediyorum.
    Ben de İlker abime bundan önceki tüfeğin hw 77 yi göndermiştim. Silahı adam etmekle kalmadılar, birkaç ufak arıza bulup onları da hallederek mükemmel hale getirdiler, durun daha bitmedi ^^ birde ucunda 0.5 '' unf diş olmayan namluya ek aparat yapıp susturucu takılabilmesini sağladılar hatta susturucuyu da yanında verdiler ;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.
    Parçanın işçiliği mükemmeldi susturucu ile yaptığım grupmanlar daha iyi çıkıyordu. Türkiye'deki tüm sanayiciler onlar gibi olsa işçilik olarak Almanya'yı bile sollarız.


    Çok konuştum :) Tekrar Hayırlı olsun Mesut abi. :thumbdown:

  • öncelikle yeni tüfeğin ve bipod un hayırlı olsun kazasız isabetli atışlar dilerim.
    memnuniyetini ve sevincini öyle bir dille anlatmışsınki ben bile şaırdım ;şrofls;. yavvv yaptığımız cıkk kadar bi parça altı üstü iki tanede delik bukadar büyütülecek birşey değil. Senide memnun edebildiysek ne ala
    (yazıyı okuyunca ben bile birden bi havalara giğrdim ;avci; uzay mekiği falan yapmış gibi hissttim birden kendimi ;lol;;lol; )

  • önemli olan boyu değil abi bize değer verip, verdiğin değeri yaptıgın işçilikde göstermen ugraşman böyleliklede sevdiğimiz kişi tarafından sevildiğimizi bilmek benim için cok önemli abi sana ve hayır dileklerinde bulunan herkeze yeniden teşekkür ederim. saygılar