Gamo CFX hakkında bir soru

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • öncelikle herkese iyi geceler diliyorum.arkadaşlar benim sorum.gamo cfx e acaba hatsan ya da herhengi bir güçlü tüfeğin yayını takabilir miyiz? Takabilirsek hangi modeli takılır.şimdiden tşkler ve saygılar arkadaşlar.

    Hatsan Nova Star 5.5 mm (.22)

    Nikko Sterling 4 -12x50 AO

  • takılabiliyor hatsan eski modellerinin yayı oluyor ama biz denedik güç biraz azalıyor hatta denemek için takıp birkaç atış yaptıgım yayı size gönderebilirim hatsan magnumun yayı iyi ama pistona uymuyor biraz kalın ve uzun

  • çok tşkler arkadaşım cevap için.bunu bilmek iyi oldu.

    Hatsan Nova Star 5.5 mm (.22)

    Nikko Sterling 4 -12x50 AO

  • CFX 5.5 te macari denedim pek hoş olmadı CFX güç artırma modifiye de pek olumlu sonuç vermiyor .hafif bir silah , tepme çok artıyor hassasiyet çok düşüyor gurubu dağılıyor .kuma kolu yapı olarak zayıf kalıyor yamuluyor.silah çok zorlanıyor hava transfer parçasının (zamak )çatladığı oluyor tavsiye etmiyorum .bence CFX orjinal halini pek aşmamalı .yapılacak modifiye tetik hassasiyetini artırmak yay titreşimini alarak (plastik yay dengeleyici ile ) sesizleştirmek yönünde olmalıdır .saygılarımla

  • Ayrıca fabrika montajda pellet yükleme o ringini ve piston contasını dikkatsizce taktığından zedeliyor.Bu da güç düşmesine neden oluyor. Daha dikkatlice çizdirmeden yeni contalar takılır yayı da molibden bazlı gresle yağlanırsa güzel olur. Bence de güç artırımını kaldıracak bir yapısı yok. Modifiye güçten ziyade yayın titreşimini almak ve hava kaçaklarını önlemek yönünde yapılmalı. Tetiği de altın tetik yapılabilse güzel olur :)

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • +1

    Gamo Hunter 440 4,5 mm
    Gamo cfx 4,5 mm Tasco 3- 9 *40
    Benjamin Discovery 5,5 mm Nikula 6-24*50

  • çok tşkler verdiğiniz bilgiler için.+1

    Hatsan Nova Star 5.5 mm (.22)

    Nikko Sterling 4 -12x50 AO