DİANA PANTHER 21'İN ETKİLİ MENZİLİ NEDİR???

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Diana mod 21 in etkili menzili nedir?Maximum kaç metreden direk hedefe atış yapabiliriz.Dürbün konusunda ne önerirsiniz ben gamo 4*28 tv modelini buldum sizce uygun olurmu.Tüfekten beklentilerim max 30 metreden hassas atışlar yapabilmek ayakta desteksiz atış yapabilmek arazide taşırken yorulmamak ;avci;

    EVLİ MUTLU ÇOCUKLUYUM ^^


    MARAŞLIM BİR HAMASET DESTANI NAKŞEDİLDİ BAĞRINA
    YURDUMUN ARSLANLARI ÖLDÜ İMAN UĞRUNA


    emrahkazici@hotmail.com

  • 4.5mm de o tüfeğin 175 m/S hızı var yani pek menzil ile alakası olmayan bir tüfek şahsi kanaatim 20,25 metre gibi kağıt hedeflere grup atışı için düşünülebilir ama o mesafede bile bu hızla ve kırma namlu olması hasebi ile güzel grup yapacağından şüpeliyim.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • Bence crosmann 2100 alternatifini de gözden kaçırmayın. Eğer hedefe atacaksanız hem hafif hem de isabetli. 6-7 pompayla dediğiniz mesafede sonuç alırsınız sanırım. Yatagundaki fiyatları da gayet uygun. Pompa işi de öyle abartılacak kadar zor değil ( tabii bu arada 100 kg üstü birinin tavsiyesini aldığınızı unutmayınX]#+,)

    FX T12 5.5 mm + Bushnell 6-24x40
    Airforce Condor 5.5 mm + Bushnell 6-24x40
    HW 97K 4.5 mm
    Zoraki HP01 (SOLAK KABZA :love:g;$i )

  • gamonun 4x 28 ni merak ettim.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • Forumda hiç kulanan yok sanırın mod 21 modelini yinede ilginiz için teşekkürler.
    Gamonun 4x28 tv modelini düşünmemin sebebi çok hafif olması 165 gram gibi bir ağırlığı var buda avantaj sağlıyor tek parça ayakla kayma yapmaz diye düşünüyorum dampayla kullansam bile toplam ağırlık fazla oılmayacağından ayakta desteksiz atışklarımda sıkıntı yaratmaz ,başka model ve markalarda ağırlık biraz fazla tabi fiyatta :)

    EVLİ MUTLU ÇOCUKLUYUM ^^


    MARAŞLIM BİR HAMASET DESTANI NAKŞEDİLDİ BAĞRINA
    YURDUMUN ARSLANLARI ÖLDÜ İMAN UĞRUNA


    emrahkazici@hotmail.com

  • bencede 30m lik bir mesafe için crosman2100 ü değerlendirmeni tavsiye ederim.yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum,hafif,sağlam ve aynı zamanda isabet yüzdesi yüksek bir silah(kaliteli peletle)fiyat-performans açısından uygun,benim şahsi görüşüm

  • DIANA Kaliteli bir tüfek,kırma namlulu olmasını dezavantaj olarak düşünmeyin.Ayrıca gez ve arpacık namlu üstünde,böyle olduğundan nişan almada sabit namludan farkı olduğunu düşünmüyorum.Diana 350 yi 2005 yılından beri kullanıyorum ve ancak bir PCP için ondan vazgeçerim.