fx pcp havalı silah

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • oncelikle herkese merhabalar siteye yeni uye oldum bende uzun zamandır gamo hunter 440 5.5 mm kullanıyorum. artık iyi bir pcp almak istiyorum forumları okudum fx ler hakkında gayet basarılı olduğunu yazmışsınız Gladiator revo bu ikisi bayağı iyi tufekler bunların fiyatı aksesuarları ve kullanımı hakkında bilgi alabilirmiyim

  • silahlar hakkında fiyat konusunda bilgileri www.yatagun.com.tr den edinebilirsiniz. ben Gladiatör kullanıcısıyım, Ağustos 2008den beri kullanıyorum. 10000-11000 atış yaptım şimdiye kadar. silahı kullananların gurupman, krono ölçümleri, genel izlenimler vs bilgileride forumda "havalı tüfek-pcp-co2" bölümünden bulabilirsiniz.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • silahlar hakkında fiyat konusunda bilgileri www.yatagun.com.tr den edinebilirsiniz.


    Yalnız yatagundaki indirimli fiyatları görebilmeniz ve faydalanabilmeniz için buradaki (airgunturk formundaki) kullanıcı adınız ile yatagun a da üye olmanız gerekli.