Hatsan AT44WX-10 namlu yardım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Gamo da adana malına Made in Spain yazdırıyor kardeşim. ;d; Atışmak maksatlı yazmadım geniş düşünmeye teşvik maksatlı g;$i


    Bu arada Mustafa Bey bakın iyi ki yazmışsınız birşeyler. Arkadaşlar oturup yiv set saysın belki 10 lu çıkar da değiştirirler.

  • Bende üşenmedim Raider'ı saydım 10 yiv 10 set. Zaten Hatsan namlu olduklarını biliyordum. Acaba 10 yiv 10 set var diyen kullanıcı Webley Raider sahibi olmasın?

    Weihrauch HW97K 0.177-Hawke Sport HD 3-9x40 AO
    Hatsan Mod 87 QE 0.22 - Hawke Vantage 4x32 AO

    Gamo Viper Express 0.22
    Zoraki HP-01 Ultra 0.177

  • 12 yivset LW namlularda kullanılıyor. Ama bu hatsanlarda orjinal LW olmayabilir. Aynı teknikle üretim ve üretim izniyle birlikte LW yazılabilir. Kalitede fazla fark olmayabilir ama hatsan kalite kontrolünde değişiklik yapmadığını 10 yivli bir namluya LW yazarak gösterdi bence.

  • 12 yivset LW namlularda kullanılıyor. Ama bu hatsanlarda orjinal LW olmayabilir. Aynı teknikle üretim ve üretim izniyle birlikte LW yazılabilir. Kalitede fazla fark olmayabilir ama hatsan kalite kontrolünde değişiklik yapmadığını 10 yivli bir namluya LW yazarak gösterdi bence.


    ^^

    • Official Post

    Bende üşenmedim Raider'ı saydım 10 yiv 10 set. Zaten Hatsan namlu olduklarını biliyordum. Acaba 10 yiv 10 set var diyen kullanıcı Webley Raider sahibi olmasın?


    Ben yazdığım yazıyı emin olmadan yazmam.

    12 yivset LW namlularda kullanılıyor. Ama bu hatsanlarda orjinal LW olmayabilir. Aynı teknikle üretim ve üretim izniyle birlikte LW yazılabilir. Kalitede fazla fark olmayabilir ama hatsan kalite kontrolünde değişiklik yapmadığını 10 yivli bir namluya LW yazarak gösterdi bence.


    LW kimseye lisans vermiyor ve vermezde

  • Şöyle birşey var ben tüfeğimi almadan önce bu konuyu baya bir araştırdım. Hatsandan birçok yetkiliyle de konuştum (gerçi her biri farklı birşey söyledi konuyla ilgili) sonuç olarak herkes bana hatsanın namlu üretimi için yeni makinalar getirticeğini daha kaliteli namlular üreteceğini söylemişti. Hatta aralarından birisi hatsanın almanyadan lw namlu diye birşey getirmediğini ancak, kısa süre içinde lw standartlarında namlu üreteceklerini söylemişti. Neyse şimdilik bu namluların pek isabet sorunu yok gibi duruyor. Hatta ben kendi hatsan namlulu raiderımdan'da memnunum. Bence kimsenin namludan yana derdi olmaz da zaten, asıl silahın tekniği önemli. Bakalım sık kullanımda mekanizmaları 4-5 ay içinde ne hale gelicek. Benim raiderı tercih etme sebebimde bundan kaynaklanıyor zaten. Yepyeni, tüpü falan yerinden çıkan bir silahı ilk deneyen ben olmak istemedim ;şrofls;.;şrofls;.

    Weihrauch HW97K 0.177-Hawke Sport HD 3-9x40 AO
    Hatsan Mod 87 QE 0.22 - Hawke Vantage 4x32 AO

    Gamo Viper Express 0.22
    Zoraki HP-01 Ultra 0.177

  • 12 yivset LW namlularda kullanılıyor. Ama bu hatsanlarda orjinal LW olmayabilir. Aynı teknikle üretim ve üretim izniyle birlikte LW yazılabilir


    1-LW kimseye izin vermiyor
    2- Oyle olsa bile o zaman bunun belirtilmesi lazim ( LW lisansiyla yerli uretim diye)
    3- Eger LW degilse bunun adi nedir siz koyun

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)

  • Ankara'ya donunce bendeki AT44'u Katresu'ya yollayayim, ustatlar bir incelesinler - tabii eger uygun gorurlerse

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)

  • O zaman şöyle bir şey ortaya çıkıyor hatsan bundan sonraki çıkaracağı namlular 12yiv set olacak o zamanda kampanyada verdikleri hatsan namlu tüfekler ortaya çıkmış olacak buda skandal demektir ayıkla pirinçin taşını.

    FEİNWERKBAU 600

  • Arkadaşlar ben fx t12 almaya karar vermiştim ancak; maaşımdaki yaklaşık %25'lik düşüş sonucunda fx t12 + pompa + artı artı her neyse bunları gerçekten çok istedim. Olmadı!!! Arkadaşların t12'sini gladiator'ünü, rovolotion'unu, ve Airarms'ını kullandım her biri deli makinalar. Gerçekten özenle yapılmış çok kaliteli malzeme ve işçiliğin eseri, hiç şüphem yok.


    Ancak bazı durumlarda farklı arayışlar içeresine girebiliyor ve hatta şansımı deneyim dahi diyebiliyorsunuz. Evet ben bu iki seçeneği de pcp almak uğruna yapmış bulunmaktayım. Hem tüfek hem pompa dürbün vs. vs. ben bunların hepsinin fiyatının bana uygun olduğunu düşünerek aldım. İlk gamo shadow'umu 600 lira gibi bir fiyata almışken bir pcp'yi ve yanındaki hediyeleriyle birlikte ucuza aldığımı düşünüyorum.


    Eğer firma garanti vermeseydi kesinlikle düşünmezdim. Bunu Gamo'da yaşadım. Silah'ın içi komple sürtüyor kundağı eritiyor adamlar garanti dışı diyor bir yeri fırlıyor adamlar garanti dışı diyorlar. Bunları görünce elbette arkamızda bir firma garantisi olması çok güzel. Çok eleştirenler olduğu gibi çok beğenen arkadaşlarımız da var. Bir firmadan daha önce aldığım tüfeğin namlusunu kurarken elimden kaçırdım namlu eğildi (Kesinlikle benim hatam). adamlara diyorum ki bunu nasıl değiştiriz? ne kadar para veririz. Abi önemli değil gönderin parasız değiştirelim 1 senelik tüfek.



    Ben şu anda sadece konuya objektif bakmaya çalışıyorum AT44'ümü deneyeceğim eğer beni tatmin ediyorsa bir süre kullanırım sonra sıkılır ve tüfeğimi değiştirebilirim. Örneğin tüfeğin tetiği bana göre hala sert. Her ne kadar ayar yapsam da sert. (Eleştiriyorum) grup ve gücünü tam olarak test edebilmiş de değilim.

    Karşımda, alamadığım gerçekten kalitesini ıspatlamış bir silah var ki FX, ve fiyatı makul gelen almış bulunduğum at44. Bazı arkadaşlarımız alaycı ifadeler kullanıyorlar ve insanların üzerine çok gidiyorlar.


    Mustafa bey'in gözlemleri ve diğer arkadaşlarımın gözlemleri de bir şekilde ışık tutuyor biz kullanıcılara.


    Bir arkadaşımız lw 10 yiv 10 set demiş mustafa bey araştırmış 12 yiv set demiş. Forumun güzelliği burada insanları bilgi sahibi yapıp uyandırmak. Bizler de paylaşmalıyız ama lütfen objektif olalım. Az da olsa objektif.



    Bugün bir şey daha dikkatimi çekti. Bugüne kadar almış olduğum pelletler (nerden almış olursam olayım) kutuya koyulup gönderiliyordu. Adam akıllı bir pellet alayım diye Yatagun'a FX pellet siparişi verdim. Ertesi gün geldi. Ama kutunun içini o kadar güzel sarıp sarmalamışlar ki hayret ettim. (Binadan yukarı atsan pelletler zarar görmez) Bence tüketicinin verdiği paranın kıymetini anlıyorlar. En önemlisi tüketiciyi anlıyorlar. Eğer bu şekilde bir imaj sergileyen firma bir tüfek üretsin neden düşünülmesin ki mesela şu meşhur pcp.


    Hayırlısı; bakarsınız o zamana biraz kendimizi toparlarız maaşımız falan düzelir olur birşeyler. Yineliyerek Arkadaşlarım ne olur biraz objektif olalım. Şu ana kadar kullanmış olduğum en güncel, ve en çok paylaşımın olduğu siteden kimseyi soğutmayalım.


    At44 At44 olalı böyle pellet görmedi FX pelletleri. Pellette marka FX ;lol; bu kadar yazıyı ciddi ciddi yazınca kendi formatımla ters düştüğümü anladım! ;lol;

  • Bu saatte bu kadar kullanıcı çektiğine göre kalitesine birşey diyemem ama popüler bir silah üretmiş hatsan :)


    Şu anda sizin dışınızda 13 kullanıcı bu konuyu geziyor:

  • bende bi sayıyım bari 12 yivsetmi yoksa 10 yivsetmi ;kihhik,

    ;tufey# Hatsan AT44WX10 Premium Combo 22. cal OPTİMA(3*12-44)


    ;tufey# mod 95 sas 177. cal ZOS (3*9-42) ve muhtelifler.

  • benımde acılen saymam lazım.. tabı alyan anahtarımıda bulabılırsem..

    Vursan-Stoeger x20 4,5 mm :love:

  • bu is yazip cizilmeyle olmaz kanatimce.al tüfegini koy hedefini 100 metreye en iyi videolu grupmanini yaparsin yayinlarsin.
    ben yaparim alay gecenlerde yapsin, ben bu kadar para verebildim. benim gözümde bu isin altindan alninin aki ile cikar.
    wc deyil orjin lw dir g;$i
    benim icin lw fark etmez,düz borudan olsun gene yeter,önemli olan atmasini bilmek.atmasini bilmedikden sonra tüfeklerin nin krali olsa ne degisir....

  • silahlar geleli apeyce zaman oldu. şöyle güç ve 100 metre gibi grup testlerini bekliyorum.


    şimdi olay şu .800 tl artı birçok hediye . elbette orjinallik yada fx le kıyaslamak son derece hata olur. fiyat makul ama birinci kalite olsun dendimi pamuk eller cebe oluyor. bir tane pcp em olsun idare etsin birazda tornavida ile uğraşayım yoksa canım sıkılır olayında bu. ama 100 metrede 10 cm grup yapayım muhabbetinde olay değişir elbet. ama derdi olan silahta sorun olan açıktan açığa yazabilmeli ve yazıyorda.hatsanı takdir ediyorum bu fiyata bu silahın piyasaya çıkması pcp heveslileri için başlangıç . önemli olan sorundan çok kaza çıkarmaması. bende orjinal olduğunu sanmıyorum ama grupları sağlamsa orjinalmi değilmi diye sorgulamak yersiz kalıyor ve geriye mekanikten hariç birşey kalıyor. dünyada kabul gören lw namlu takılı bu tüfekte ,demek yerine ,biz lw kalitesinde namlu üretiyoruz demek daha kalıcı ve firmanın itibarını artırıcı olur diye düşünüyorum.önce güven.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • Pahalı silahı olanın ucuz sılahı olanla dalga geçmesi kadar kırıcı ne olabilir, arkadaşın sitemine çok üzüldüm , devamlı görüyordum ama bu tip kırıcı yazıları , ama yukarıda dobra dobra yazılmış yazıyı görünce bayağı üzüldüm.

  • Forumdan kim kimle dalga geçmiş acaba? Ben göremedim de

    Weihrauch HW97K 0.177-Hawke Sport HD 3-9x40 AO
    Hatsan Mod 87 QE 0.22 - Hawke Vantage 4x32 AO

    Gamo Viper Express 0.22
    Zoraki HP-01 Ultra 0.177