FX T12, AA S410, AT44, Evanix PCP hız verileri

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • peki mustafa bey ben bu tüfegi aldıgımda siz tarıf ederseniz ben güclendirebilırmıyım kendım okadar basıtmı. istedigim zamanda eskı ayaına gerirebilim. ve sıtandart halı ile kac atıs yapabilirim 200 bar dolumda acaba. yanıtlarsanız memnun olurum tesekkürler tekrar.

    AİR ARMS S410 XTRA FAC. 22
    OPTİMA 550. 22
    ARMSAN A612. 12
    MKE ÇİFKIRMA -12
    PİPER AYA ÇİFKIRMA 12
    TORUN 4.5
    ;tufey#karadenizteam.png

    • Official Post

    peki mustafa bey ben bu tüfegi aldıgımda siz tarıf ederseniz ben güclendirebilırmıyım kendım okadar basıtmı. istedigim zamanda eskı ayaına gerirebilim. ve sıtandart halı ile kac atıs yapabilirim 200 bar dolumda acaba. yanıtlarsanız memnun olurum tesekkürler tekrar.


    Stabil atış sayıları zaten çok defa forumda yayınlardı, biraz araştırın, bu gelecek silahlarda side lever olarak üretildi, namlusunda iyileştirme yapıldı, belki side lever olmasından dolayı yayı yada çekicinde değişiklik yapıldı, bunları bilmiyoruz, yani hele bir silahlar gelsin, gereken testler tarafımdan da yapılacak, üye arkadaşlarımızda yapıp paylaşacaklardır, ben ayrıca silahın a dan z ye söküm takım ve bakımı ile ilgili bir video hazırlayacağım, ayrıca modlama konusundada videolu çalışmalarım olacak..



    Ama unutmadan, bir çoğumuzun elinden iş gelir ama bazılarımız yıldır başlı vidayı yan keski ile sökmeye çalışabiliyor, bu yüzden sözüm yanlış değerlendirilmesin ! silahların bizim dışımızda bize bilgi vermeden sökülmesi standart garantiyi devre dışı bırakacaktır, kendine güvenen arkadaşlarımızın zaten garantiye ihtiyaçları yoktur.

  • "1020 fps diyosunuz da ozaman bir dolumda 200 bar kac atıs yapabilicez acaba asıl problem bu. yani 1020 fps olarak ortalama 30 atıs yapılmaz sanırım. yanılıyormuyum."
    yanılıyorsun 1000-1020 fps de çok rahat istikrarlı 25 30 atış yapabilirsin.modlanmamış halde 45 -50 atış .(her tufek farklı özellikler taşıyabilir.)

    fx revo.


    Sumatra 500 .25
    Recluse .357
    mk-390 paladin

  • Evet, bende şöyle bir ekleme yapayım benim silahımda imzamda görüldüğü gibi yarı modifiyeli 16 graini max.da (175-150 bar arası ) 1050 -1035 fps de atıyor ,ve 1000 - 1050 fps arasındada rahat 40 atış yapabiliyorum.
    Daha stabil atış için 30 atış , tam stabil atış içinde 20 atış yeterli oluyor.