Hatsan-Webley HTS375

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • abi tüfeği zamanla dizinden yardım almadan kurmaya başlarsın. o sorun değil ama havaya yada saçmanın durdugunu görmediğin yerlere atış yapmamanı tavsiye ederim unutmayalımki havaya attıgımız pellet yada mermi havada kalmıyor ve tekrar yeryüzüne düşüyor yada izmirdeki bir tanıdığımın omuzuna düşmesi gibi birinin omuzuna da düşüp saplanabiliyor. saygılar.

  • Herkese selamlar öncelikle tüfeğimle atış yapma imkanı buldum ve görüşlerimi yazıyorum. Bu arada arkadaşa da uyarılarından dolayı teşekkür ederim. Fakat attığım yer boş arazi yani tarlaydı o yüzden bir endişem olmadı ama yinede uyarı için teşekkür ederim. Neyse tüfeğin hatsanla hiç alakası yok sanırım sadece taknik destek amacıyla orjinali ts375 olan silahın önüne h harfi konulara hts375 olmuş. Çünkü webleyin kendi sitesinde ts 375 olarak geçiyor. Bu gün 20-25 atış yapma fırsatı buldum. Tüfek dürbünle hiç sıfırlamadan 30 metrede okadar düzgün atış yapıyor ki nerdeyse attığım ilk delikten diğer atışlarıda geçirecektim. Önce 100 sayfalık kuşe kağıt olan bir dergi koydum. 30 metreden tamamını delemedi daha sonra 20 metreye çektim bu sefer delip geçti orta seviye bir tüfek için gayet tatmin edici bir sonuç bence.150 tl civarında bir bütçesi olanlar tercih edebilir. Son olarakta bu silahlarla atış yaptıktan sonra yağlamak gerekiyomu acaba?

    users3.nofeehost.com/imation

  • hatsan, bu tüfekte yeni namlularından kullanıyor. memnun kalmanıza sevindim. ayrıca orta güçte olması da çok tepme olmayacağından isabetlilikte fayda sağlar.tüfeğin dışını atış yaptıktan sonra yağlı bir bezle silmeniz yeterli. namlu içini de ortalama 500 atış sonunda misinaya bağladığınız yağlı bezle yada ahşap harbiyle temizlemeniz yeterli olur. eğer kurulurken sizi rahatsız eden bir yay sesi varsa,yaya yeşil kauçuklu gres uygularsınız ses azalır. hayırlı olsun.

    6-24*50 tasko

  • Gerçi eski tip namlular nasıl bilmiyorum ama bunun namlusuna şöyle bir baktım yivler ve setler çok düzgün içi mükemmel temizlenmiş orjinal ateşli silah namlusundan daha güzel. Dediğim gibi havalı silahları pek bilmiyorum ama ben memnun kaldım. Çalıştığım için hafta sonunu iple çekiyorum atış yapmak için. Bu hafta sonu da uzak mesafe atışları denemek istiyorum. Sonuçları yine buradan yazarım.

    users3.nofeehost.com/imation

  • ben de bu tüfekten kullanıyorum.4x20 dürbünle iyi sonuçlar aldım hedefte.ama gücü düşük geldi.eğer yan etykisi olmazsa yay değişimi falan gücü artırmaya çalışacağım artık.

  • ben de bu tüfekten kullanıyorum.4x20 dürbünle iyi sonuçlar aldım hedefte.ama gücü düşük geldi.eğer yan etykisi olmazsa yay değişimi falan gücü artırmaya çalışacağım artık.

    Eğer böyle güç artırma yolları denerseniz sonuçlarını burada yazmanızı bekleriz.

    users3.nofeehost.com/imation