ÖNEMLİ AÇIKLAMA WEBLEY PATRİOT

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hayırlı olsun güzel bi seçim patriot, Veli beyden bende aldım 1. nesil, bildiğim kadarıya kurma kolu değişimi yapılması lazım ve içindeki mevcut kalitesiz gresin yerine kaliteli kauçuk bazlı yeşil gresle elden geçmesi lazım diye biliyorum. Dürbünü kaça aldınız ve dampa kullanacakmısınız

    Webley Patriot - T.M.A.

  • Çok teşekkürederim.Dürbünü 75 aldım.Dampa kullanıcam fakat almadım biraz pahalı geldi biraz da forumu inceledim mustafa bey galiba yurtdışından getirticekmiş onu bekliyorum(mustafa bey yanlışım varsa lütfen düzeltelim).Gresi yarın bakıcam galiba gres kavuçuk bazlı yeşil gresti.Tüfek elime geçtiği zaman bipod için neler yapabiliriz onu araştırıcam.Kurma kolu içinde yine mustafa beyi bekliycem galıba ;$.,

    • Official Post

    Yanlış anlama yok. g;$i

    • Official Post

    Mustafa bey sizce tüfeğe bipod bağlamak nasıl olur başarabilirmiyiz acaba?Saygılar.


    Başarılamayacak hiçbirşey yok yeterki istensin,


    Bu konuda Nucleex Onur'un deneyimleri var,

  • enis1979,


    Ben Hatsan MOD.135'imde yapmıştım bipod olayını, kundak iç tarafında kalan kurma koluna bağlantı yapmıştım aşağıda Forum içi modifiye linklerinden veriyorum linki.


    Patriot içinde düşündüm ama bundan önce ben bipod'ımın bağlantı parçasını biraz değişikliğe uğrattım, bu parçadan yeniden imal ettirsem ne kadara mal olur bilmem ama daha farklı şekile sokup bu parçayı bipod'ı öyle bağlayacağım Patriot'a.


    HATSAN MOD.135 XRD Kundak Altı Bipod Bağlantı Modifiyesi

    • Official Post

    Ebay ı karıştırırsanız bulabilirsiniz,bende bir dizi malzeme alırken almıştım onu.

    • Official Post

    Hayır hiç bir sorun olmaz.

  • Bugün veli beyle bir konuşmamız oldu ve Webley Patriot 5.5 mm havalı tüfek(1. Nesil ) veTasko 3-9*40E tüfek dürbünü aildım.Elinde 7 adet stokta varmış.Umarım yarın elime geçer.Şimdi ustalardan tavsiye ve öneriler bekliyorum,tüfeği ilk aldığım zaman ne yapmam lazım?Saygılar.

    hayırlı olsun. kazasız belası atışlar dilerim.

  • Sanırım kalma ihtimali olacak,size önerim satın almak isterseniz,Veli bey'in sitesine girin satın alma işini ödeme yapmaksızın gerçekleştirin ve birde sitesinden mesaj yazın kendisine, " AirgunTürk forum dan Mustafa Serdar bey'in bahsettiği ingiliz tetikli Weblet Patriot dan fazla temin edilmesi halinde,siparişimin ödemesini gerçekleştireceğim " şeklinde, iadelerin değişimiden sonra elde kalırsa sıranızı almış olursunuz,şayet satış kapalı ise yine mesaj yazıp talebinizi bildirin.


    Birde hatırlarsanız (forumda var) MASTER arkadaşımız bu silahı şiddetle kötülemişti,kendisiyle görüşmemiz de onun satın aldığı Patrioy da bu altın tetik li kalitesiz olanmış.


    Mustafa Bey
    Sizin söylediğiniz gibi Antika olarak torunlarımıza kalsın diye Webley Patriot 5.5 mm. silahtan Veli Beye bende Bu gün sipariş verdim İngiliz Karması elinde varmış.
    Selamlarımla.
    Osman Taşpınar

    A Takımı Üyesi

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen teknosman ().

    • Official Post

    Hayırlı olsun Osman bey,


    Elinizdeki silahların tamamını dövecek bir silahınız oldu,aman çok ucuzmuş diye hor görmeyin bu silahı. ;)

  • iyi akşamlar patriotları alan arkadaşlara hayırlı olsun mustafa abi sağolsun


    vesile oldu çok güzel bir tüfek aldık sökecek arkadaşlar dikkatli olsunlar


    yay ve tetik tertibatını sökerken onur arkadaşımızın verdiği şemaya göre


    söküp taksınlar yoksa :cursing: krizi geçire bilirler dün küçük bir kaza geçirdim


    sol kolum kırıldı 1 ay patrioyum yatacak hepinize saygılar.

  • Geçmiş olsun , ne diyelim inşallah başka arkadaşların başına gelmez bu tür kazalar