Hatsan at44 tekli nasıl

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaslar mod 125 imi(ay oldu alalı) yarin gidip bayiye 170 e verecegim 300 e at44 tekli ve 170 e de hatsan pompa alacagım. Toplam maaliyeti 470 eksi 170 300 ytl ye mal olcak yani pompa dahil. Ama cok kararsızım bana yardım cı olur musunuz? at44 tekli tavsiye ediyo musunuz?

  • Hatsan pompa sana zorluk çıkarabilir. Pcp keyfini ucuza yaşamak istersen karar senin. İnşallah bir aksilik çıkmaz da keyif yaşarsın.Birde at44w al bence ahşap dipçik modeli.

  • arkadaslar at44wx10 830 lira. ona gücüm yetmez. benim bilmek istedigim bu fyata bu tüfek beni tatmin eder mi sizce? bir de su konu var 10 lusu zaten otomatik bi tüfek degil. her atışta tekrar kurman gerek yani kısaca tekliden bi farkı kalmıyor 10lusunun.

    • Official Post

    10 lusunu alacaksan 830 vermek yerine forum ilanlarında bu silahların 1 aylık olanları var neredeyse yarı fiyatına, onlara bak.


    http://www.airgunturk.com/inde…39&highlight=at44+w10

  • Arıza çıkarırsa benim için sorun değil veririm kargoya hallederler, satmam, kullanırım, malıma değer veririm, nazik kullanırım, pompa yaparken devamlı dinlenirim, olmadık yağlar vs. sürmem, okumadan iş yapmam, dandik pelet kullanmam diyorsan al. Bunlardan birini bile yaparsan ilk maddeden başlarsın.

  • Hatsan eski pompaları değiştirdi senin alacağın pompa yeni nesilmi öğren değilse aldığında bozulursa karşı ödemeli gönderirsin değiştirirler..Yeni pompalar gayet iyi içinde değişiklik olduğu belli gayet rahat çalışıyor, pompalama rahatlamış...

  • pompada pek arıza olcagını sanmam. yeni cıktı piyasaya 170 ytl ye. ancak tereddütüm tüfekte arkadaslar. tavsiye ediyo musunuz??

  • bende at 44 lw modeli var adamlar işçiliğe hiç özen göstermemiş amele işi gibi yapmışlar namlusu güzel dursa da tüfeği parçalayınca anlıyorsunuz ne olduğunu namluyu yamuk takmışlar kafası yamuk vida koymuşlar sonra olmayacak vidaya locktite sürmüşler.
    Şimdi Hatsandan birisi bunları okuyunca kızacak ama durum böyle

  • işçilik hataları oluyor hatsanda. Bende de 125 var onun da tek kusuru vidaları gevşiyor atışlarda herzman istikrarlı atış olmuyor. Ama yine de fiyatına göre cok iyi. bence. At 44 tekliler sanırım yeni modelleri hataları düzeltilmiş olanları olsa gerek.

  • Arıza çıkarırsa benim için sorun değil veririm kargoya hallederler, satmam, kullanırım, malıma değer veririm, nazik kullanırım, pompa yaparken devamlı dinlenirim, olmadık yağlar vs. sürmem, okumadan iş yapmam, dandik pelet kullanmam diyorsan al. Bunlardan birini bile yaparsan ilk maddeden başlarsın.

    tüfeği alırım ama kullanmam diyorsan bir sorun çıkmaz. ;kihhik,



    şaka bir yana bence o fiyata alabileceğin yaylılar seni daha çok tatmin eder.illa pcp alacağım diyorsan da 2. ellere bak.hatsan mod125 de bence kalitesine göre pahalı bir tüfek.

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

  • bilemiyorum iyice kafam karsıtı valla. 125 içinde okadar olumsuz yorum yapıldı bence güzel bi silah. bir silah ne kadar cok satarsa okadar da eleştiri alcaktır. ama at44 de bu durum pek yok daha yeni sayılır bu model

  • Hatsan at44 tekli kullanmadım fakat imkanın var ise 10 luyla atış yapıp kararını öyle ver derim ama pompa yerine scuba tüpü almanı tavsiye ederim.

    AA s510 22 cal twintube(43fpe)



    Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

  • fiyat olarak 200 civarı aşağı yada yukarı olabilir fakat tüp için dolum aparatına ihtiyacınız var.kısaca tüp ve aparat aşağı yukarı 300 tl ye mal olabilir.fakat taşıma sorunu ciddi bir sorun arabanız yoksa sorun olabilir.şuda bir gerçek tüple atış zevkine tam anlamıyla varıyorsunuz.iyice bir araştırıp öyle karar verin bence

    AA s510 22 cal twintube(43fpe)



    Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

  • benim için pratik olan pompa gi cıkbi geliyor. cünkü ben yazları köye gidiyorum orda scuba doldurma işi problem olur. o acıdan pompa düşündüm. Ama hala at44 tekli model kafamı kurcalıyor. deger mi degmez mi diye. pcp hiç kullanmadım daha önce. Mod 125 im oldukca iyi cıktı vidaları gevşemesii saymazsak.Yani bana at44 ve pompa para olarak 300 civarı toplam bi rakama mal olcak. 10 ay taksitle 350 oluyor toplam.

  • valla ben pcpye geçişte tekli seçeneğini es geçtim çünkü ha yaylıda kırıp tek pellet atmak ha pcpde tek pellet atmak inanın sarjör olayı çok farklı tabiki son karar sizin bütçe meselesi dediğim gibi imkanınız varsa şarjörlü bir pcpyle ve tekli bir pcp yi karşılaştırınaradaki farkı göreceksiniz

    AA s510 22 cal twintube(43fpe)



    Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

  • hatsan tüm at 44 lerde yenı model namlu kullanıyo lw olayı cok önemli değil normal namlularda kalıtelı bence al derım tek tek atarsın 10lu olmasıda o kadar fıyat farkına cok gelıyo bana acıkcası.

    Weihrauch hw100s 5.5 + remington 4-16 *50AO


    hatsan at44-10 optima 4-12*44

  • Tekli almak yerine sitede 2. el satış da çok süper tüfekler var bir de onlara bak derim. :thumbdown: