FX T12 PCP YENİ HEYECANIM

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Nihayet 1 saat kadar önce aylardır almayı planladığım FX T12 ye kavuştum ve hala rüya gibi gelmekle birlikte şu an yanımda duruyor, eve gireli 2 dakika oldu, sizlerle paylaşmak istedim.Gecenin üçünde olurmu demeyin,Mustafa bey bir işe el attımı oluveriyor.
    Nasıl oldu ? kısaca sizlerle paylaşmak isterim;
    Sağolsun camiadan dostların yardımı ile Diana 350 magnumu bu gün yolcu ettik,aslında arkasından bakakaldım diyebilirim.Ondan ayrılmak bukadar zormuymuş meğer.Tamda yayını- contasını sıfırlamışız,moderatör tamam silah silah gibi işte.Peki bukadar seviyordunda neden sattın be adam derseniz, FX in resmini sitede görmem ve hakkında yazılmış övgü dolu yazılar,sizlerin olumlu görüşleri.Yaylıda en iyi markalardan biri olan Dianadan ancak bir PCP ve hatta FX için vazgeçebilirdim.Walter namlu zaten beni en başından etkilemişti.Bence silah demek en başta kaliteli malzemeden hassas işlenmiş namlu ve tetik tertibatıdır.Bu temelin üstüne gene kaliteli malzemeden diger parçaları koyarım.Aradığım herşey FX de vardı ve direk onu satın almayı amaç edinmiştim.Samimi olarak yazıyorum, tüfeği yakından gördüğünüzde çakılıp kalıyorsunuz.Beğendiğimi belli etmeyeyim,pazarlık gücüm olsun gibi haince planlarınız maalesef boş çünkü FX resimlerde görünenden çok daha öte birşey.Her bir parçası özenle işlenmiş,çok kaliteli malzemeler kullanılmış.Kutu açıldığı anda çakılıp kalıyorsunuz ve elinize aldığınız anda da ''hayılısı olsun aldım '' cümlesi kontrolünüz dışında ağzınızdan dökülüveriyor.Benim olacakmı acaba? endişesi fatura kesilip size uzatıldığı ana kadar sürüyor.Satın alan arkadaşlarımızın hemencecik heyecanla bizlerle paylaşmak isteklerini şu anda biraz daha sakinleştim ve daha iyi anlıyorum.Gecenin bu saatinde moderatörle de olsa hiç atış yapamadım ama her yanı ile kalite kokan bu tüfeği elinize aldığınızda '' bu silah her zaman çalışır ve ben bununla menzilde olan her hedefi vururum'' duygusunu tadıyorsunuz.Geçmişte epeyce ruhsatlı ateşli silahım oldu.Oradan örnek vereyim,kullanılan malzeme ve hassas işçilik olarak karşılığı orijinal İsviçre yapımı SIG P 210 dur.Fiatı beni aşırı zorladığı için bakıpta yalandığım,sadece bir dostumun ruhsatlı silahı ile poligonda bir şarjör atabildiğim bu tabancaya elimi değmek,atış yapmak unutamadığım bir anımdı.Şu anda aynı kalitede FX in sahibiyim.Tabi ki satın alma maceram da en değerli anım olacak.
    Nasıl oldu derseniz;
    Dianayı yolcu edince Mustafa beye bu akşam mesaj attım ve satın alma isteğimi belirterek sipariş açtım.Param hazır ama araya Pazar giriyor,havaleyi yapmamın ardından ''kargoyu beklemek bana zor gelecek'' gibi bir serzenişte bulundum.Anıda bir cevap geldi,'' Çetin bey bizde ki kayıtlarınızda adresiniz var ,evde iseniz bir elemanımıza sizi araba ile aldırtabiliriz,dilerseniz bu gece teslim edebiliriz,sizi bekletmeyelim'' demezmi.''Aman ne gerek var zahmet olmasın falan diyemedim, çünkü yanıyorum ben.Gelsin Mustafa beycim dedim,çabuk gelsin.Sağolsunlar gecenin o saatinde beni evimden aldılar ve kilometrelerce yol gittik.Mustafa bey, bildiğiniz abimiz,her zamanki misafirperverliği ve güler yüzü ile bizi karşıladı.Gecenin o saatinde işyerini açması ayrı bir jest, biz oraya varana kadarda tüfeği modifiye edivermiş.Bizleri okadar iyi tanıyor ve anlıyorki sormayın.''Şİmdi senin içini kurtlar kemirecek ve modifiye peşinde koşacaksın,ne gerekse ben yapıverdim'' dedi.Kendisi de bu yollardan geçtiği için kısa yoldan meseleyi halletmiş.İlk defa tanışıyoruz,yol yordam bilen adamız,konuşuyoruz ama gözüm kutuda.Yahu diyorum, çok ayıp oluyor ama dayanmıyorumki.Kutu açıldığı anda film koptu zaten.Koyu mat gri hain bir sniper tüfek öylece bakıyor insana,ben seninim al beni diyor.O anda, hiç ama hiç düşünmeden,şunu elime bir alayım nişana tutayım,dipçik omuzuma oturacakmı falan demeden '' hayırlı olsun'' dedim ve iş bitti.
    Tabi sonrasında tüfeğin teknik detaylarını, pompayı,nasıl kullacağımı en ince ayrıntısına varıncaya kadar bana anlattı.Özellikle ''acaba pompa beni yorarmı'' gibi düşüncem vardı,bizzat kullanınca o da yok oldu,FX pompa ile dolum yapmak çok çok kolay.Tabi ki o da FX zerafetinde ve kalitesinde.Herşey inanın 10 numara.Hele deneme atışında bir kere daha FX e hayran kaldım.Silahı doldurduk,hedef tahtası ata ata parçalanmış,dayanamadık duvarın altına sıktık.Dianada böyle kazaen bir olay yaşamıştım,pellet duvarı biraz oyup yere düşmüştü.Bunda pellet duvarın içinde kayboldu gitti.Gözümle görmesem,anlatsalar inanmam,ama oldu işte.Bu kadar güç ve her atış stabil,daha ne olsun.
    Mustafa bey,
    Özellikle misafirperverliğinize,zerafetinize ve esnaflık anlayışınıza sonsuz teşekkürler.Bu gece hiç bitmeyecek gibi.
    Çetin Gözcü

    • Official Post

    Sevgili arkadaşım yeni silahın hayırlı uğurlu olsun, en doğru kararı verdiğini zaman içinde çok daha iyi anlayacaksın, gelecekte belki buluşmalarda farklı PCP silahlarda görecek ve test edeceksin ve bu deneyimler seni T12 ye dahada bağlayacak.


    Çok ilginçtir, Çetin beyin evi ile personelimizden Fatih bey'in evi aynı sokakta imiş, Fatih beyi aradım, biliyorum eşi memlekete seyahate gitmişti ve Fatih evde yalnızdı, tesadüf o ki Çetin beyinde eşi seyahatte, ;kihhik, Ve işin asıl enteresan tarafı Çetin bey iş yerine gelipte karşılaşınca, "-Ben sizi bir yerden hatırlıyorum Çetin bey dedim, ne iş yaparsınız, yapardınız vs.. derken Çetin bey 2000 li yıllarda benim ithalatını yaptığım bir ürün için bayim olduğunu hatırladım, sohbet muhabbet, ben geçmiş hatıralar vs.. anlatırken aslında Çetin bey beni pek fazla dinlemiyordu ;kihhik, gözü sürekli silaha kayıyordu ;,;-


    Güle güle kullan Çetin arkadaşım. :)

    FX Revolution .22 - AirArms S410 .22 - Samyang Recluse .357 - Samyang Sumatra 2500 .25
    Weihrauch HW100 .22 - Weihrauch HW50 .177 - Weihrauch HW35 .177 - Diana Mod52 .22
    Diana Mod48 .22 - Diana Mod250 .177 - BSA Mercury .177 - Gamo Stutzen .177
    Gamo CF20 .177 - Webley Patriot .22 - Webley Longbow SE .177 - Benjamin Mod392 PA .22
    Daisy Powerline 917 .177 - Nightstalker NS1200 .177 - Smith Wesson Revolver .25


    Forum Kuralları
    Foruma Yeni üye oldum, öncelikle hangi bölümleri incelemeliyim ?

  • Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın ;d;

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)

  • hayırlı olsun, güle güle kullanın ;d;

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • vay çetin abim patlattın bombayı allah kazasız belasız isabetli kuvvetli tatminkar tek delikli vs. atışlar nasip etsin
    not allah olmayana da nasip etsin
    çok iyi ettin abi
    senin bir de dürbün sorunun olacak galiba onu da en kısa süre de halletmeni tüm kalbimle umuyorum

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen muhendisbey ().

  • hayırlı olsun güzel seçim. :thumbup:

    FX Revolution PCP 5.5 cal +Nikko Stirling TARGET MASTER 10X50-60 MD


    BUREO 30,06 + REDFİELD 3*9-ELİPTİC35


    ankarateam.png

  • kazasız belasız kullanın.hayırlı olsun

    HATSAN TORPEDO 155 .22 CAL.+ 3-9*32
    GAMO HUNTER 440 .177 CAL.+ TEK PARÇA AYAK 3-9*44
    MARKSMAN 1010 AIR PISTOL .177 CAL.
    SARSILMAZ
    AIR PISTOL .177 CAL.
    REMINGTON 870 MAGNUM 12 GA TEFLON KAPLAMA

  • güle güle kullanın çetin bey isabetli atışlar dilerim ;tufey#

    huglu süperpoze 12 calibre


    mke çifte 12 calibre


    hugsan otomatik 4+1 12 calibre


    hugsan otomatik 4+1 12 calibre


    ford c max 1.6 182 hp ecoboost

  • Çetin bey,hayırlı uğurlu olsun.O ilk karşılaşma heyecanı bambaşka biliriz.Kazasız belasız,güle güle kullanın.Almak isteyipte alamayanlarada Allah yardımcı olsun.

    Fx T12 Typhoon 5.5 /Leapers 6-24x50 Mil-Dot AO - Norica twin 5.5-4.5 Scuba (Drager 300 Bar)
    Armsan A612S Slug 61 cm.


    Kemal Yılmam

  • Hayırlı olsun Çetin Abi sonunda kavustun pcp ne insallah beklentilerini karsılar iyi gunlerde kullanman dilegiyle

  • hayırlı olsun,güle güle kullanın,darısı tüm istiyenlerin başına

    bursateam.png

  • Hayırlı olsun,kazasız belasız kulanmak nasip olsun. :)

    AT 44 WX 10-LW BULL-PUP :love:


    Blow Tabanca 4.5 mm


    Üzümlü Kaplan 7+1 12 Cal Otomatik


    HER MODEL TÜFEĞE İSTEDİĞİNİZ MODELDE AHŞAP KUNDAK YAPILIR.


    [Resim Engellendi: http://i45.tinypic.com/33omgjo.jpg]


    Musa KARAOĞLAN

  • Hayırlı olsun isabetli kazasız belasız sorunsuz günlerde kullanın yeni silahınızı. Mustafa beyin yaptığı çok şık ve ince bir düşünce. Esnaf olmak böyle olmalı bence. Elden alışveriş yapıp çay içmek sohbet etmek gibisi yok.

    Hatsan AT44WX10+Optima 3-12X44
    Hatsan Mod95 SAS+Optima 1X40 Reddot
    Crosman Phantom 1000X+ Square 3-9X40

  • Hayırlı olsun isabetli kazasız belasız sorunsuz günlerde kullanın yeni silahınızı. Mustafa beyin yaptığı çok şık ve ince bir düşünce. Esnaf olmak böyle olmalı bence. Elden alışveriş yapıp çay içmek sohbet etmek gibisi yok.


    +1 çok haklısın üstad mustafa abinin bu davranışı karşısında saygıyla eğilmek gerekir

  • bu işi amatör ruhla gönülden yapan insanlar ister alıcı, ister satıcı olsun böyle güzel tabloların ortaya çıkmaması imkansız.
    hayırlı olsun. darısı bizlerinde başına...

    webley raider 10 lw .22 cal 6-24x40 tasko aoe :thumbup: