YURT DIŞINDAN ALIŞVERİŞ YAPABİLECEĞİMİZ ADRESLER

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar ben yurt dışından sürekli balık av malzmeleri getiren biriyim orada ki yolları biliyorum ama şu an dürbün ayakligi getirmek istiyorum fakat silah malzemesi diye korkularım var.

    Ürün 150 € altında. Avrupa da bir tanıdığıma siparis veririp onun başka bir paketle ürünü turkiyeye posta yoluyla ikinci el spor malzemesi olarak yollamasini istesem ve bu ürün tek bir adet olsa dahi gümrükte takılır mı?

    Aldığın yer faturada silah,dürbün,askeri tecsisat vb. İfadeler kullanmaz ise sorun olmaz. Örneğin cinli siteler bu durumu bildiği icin farkli isimlendirmeler yapıyor. Şahsi posta işini hiç bilmiyorum lakin geçmişte parça parça havalı silah postalandı bu şekilde.

  • yo zaten istesek fatura bile koydurmam içine.ordan baska adrese gitse o adresten de ikinci el spor.malzemesi olarak gönderseler diyorum.

    Normal de takilmamasi lazim ama işgüzar bir memur palet içeriğini açıp kontrol ederse sıkıntı olur iste.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • Merhabalar, Türkiye'de stok kalmadığından dolayı Amerikadan dönecek olan arkadaşıma sig sauer p226 modeli için yedek şarjör ısmarladım. Arkadaşım Amerika'dan Türkiye'ye gelirken Havaalanında bir sıkıntıyla karşılaşır mı? Bunun usulü nedir, internette buna dair bir kaynak bulamadım. Sadece paketinde 2 yedek plastik şarjör. Bilen biri yardımcı olursa sevinirim.