YURT DIŞINDAN ALIŞVERİŞ YAPABİLECEĞİMİZ ADRESLER

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Ben bu siteden bir çakı siparişi verdim, geldi. Sonra bir fener siparişi verdim bir yıldır gelecek:)))

  • Pyramydair.com da ürün getirtebiliyor muyuz, gümrüğe takılır mı? 100$ altındaki bir ürün mesela..


    Pyramydair Türkiye'ye gönderim yapmadığı gibi, ABD'de bir arkadaşınızın adresine gönderilmek üzere sipariş vermek isteseniz dahi, Türk bankalarından verilen kredi kartını kabul etmiyor, sadece ABD bankalarının verdiği kredi kartı geçerli. Tecrübe ile sabittir g;$i

  • Yurtdışındaki bir arkadaşım yakında Türkiye'ye gelecek.
    Gelirken birkaç havalı silah siparişim olacak ama acaba ABD havaalanında veya TR'ye girişte problem olur mu, bilginiz var mı?


    (Bu arada almak istediğim silahlar)
    Gamo PT-85
    Beretta Px4 Storm
    Whalter CP99


    ABD'den çıkışında sorun olmaz ama mutlaka havaalanında deklare etmesi gerekecektir. Yoksa uçağa konulacak bagajlar güvenlik amaçlı olarak X-Ray'den geçirilmektedir, burada ortaya çıkar. Ayrıca ABD'de eyaletlere veya şehirlere göre kanunlar değişmektedir. Örneğin Virginia'da değil havalı pellet atan, boncuk atan airsoftlar dahi ateşli silah kabul edilmektedir. San Franscisco'da yasaktır. Yasak olmayan bir eyaletten satın alıp, yasak olan bir eyaletin havalimanından uçağa binmek istemesi durumunda ciddi sıkıntı içinde kalabilir.


    Zaten Türk pasaportunu gören batılı polislerde genelde şu mantık silsilesi çalışıyor: Türk = Arap = Müslüman = Terörist! ;( Acı ama büyük bir çoğunluk ile böyle!


    O neden ile eyaletleri ve yasaları iyice inceleyip emin olmadıkça arkadaşınızı gereksiz bir risk altına atmayın. Türkiye havalimanlarında %90 gelen yolcu bagajı aranmıyor, ama bazen istisnalar oluyor. Ya açtırıyorlar veya X-Ray'den geçiriyorlar, ki bu durumda yine başı belaya girecektir.


    Aşağıda ABD'de genel olarak havalı silahların kanuni durumu görülmektedir:


    United States:


    Havalı silahların satışı ve sahip olunması federal (ülke çapında), çoğu eyalet ve yerel yönetimler tarafından da yönetmelikler ile düzenlenmemiştir.


    Bazı eyaletler ve şehir belediyeleri, havalı silahların satışını ve sahip edinilmesini kısıtlar veya yasaklar. Örneğin San Francisco, New York City, Camden, New Jersey and Newark, New Jersey. Johnson City, Tennessee; Massachusetts, Chicago, Philadelphia, Illinois Eyaleti, Michigan ve California. Ek olarak, havalı silahların onaylanmış yerler dışında açık havada kullanılması bir çok şehirde yasaklanmıştır.


    Bazı eyaletlerde ise, örneğin Virginia, pellet veya boncuk atan havalı tabancalar ateşli silah kabul edilir. Virginia'da, havalı silahların ateşli silah olarak kabul edildiği ve süren bir çok dava vardır.


    San Francisco'da ise havalı silahlar yasaklanmıştır, ama eyalet bazında silah yasağından önceden edinilmiş havalı silahların, eyalet yasalarına uyulduğu sürece yasal oldukları San Francisco Bölge Savcısı tarafından ilan edilmiştir.

  • Yurtdışından kalibrgun cricket almak istiyorum. Ülkeye gelişinde sorun olurmu.
    Lütfen bana bilen biri yardimci olsun uzun zamandir ugrasiyorum.

  • Herkese merhaba. Doğrudan buraya yazıyorum ama emin olamadım. Basit bir sorum olacaktı benim. Gümrükte bir sorun çıkmıyor mu havalı silah siparişlerinde? Sonuçta bu da bir bakıma silah sayılır. Normal bir ürün gibi pürüzsüz teslim ediliyor mu bize?

  • http://www.pyramydair.com/ veya http://www.airgundepot.com/ sitelerinden herhangi birinden pcp modellerden satın almak istesek Türkiye'ye gönderim yapıyorlar mı ? Sorunsuz bir şekilde elimize ulaşır mı ? Gümrükte takılabilme durumu var mı ? Eğer sorunsuz bir şekilde elinize ulaşır diyorsanız ne kadar vergi öderim ? Ne kadar kargo ücreti öderim ? Garantisi nasıl oluyor ? Türkiye'de en uygun fiyata HATSAN markalı pcp tüfekleri nereden temin edebilirim ? Rica etsem bu konuda detaylı bilgi verebilecek üstadlar varsa çok sevinirim, teşekkürler.


    Önerebileceğiniz PCP modellerden var mı ? HATSAN marka mı almamımı önerirsiniz yoksa farklı bir marka mı ? En az 200 metre uzaklıktaki hedefi çok rahat bir şekilde vurabileyim istiyorum. Ben bu işe ilk defa girişeceğimden lütfen yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim. Allah razı olsun şimdiden teşekkürler.

    Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen muhammetcelik ().

  • cabelas.com'dan Colt Peacemaker almayı düşünüyorum.Gümrükte bir sıkıntı çıkarmı?

  • Mustafa bey merhaba..
    Forma yeni katıldımve pcp tüfekler çok ilgimi çekmeye başladı, sizden mümkünse birkaç bilgi almak istiyorum..
    Yurtdışından pcp tüfek alına biliyomu eğer alınabiliyorsa prosüdürü varmı konu hakkında bilginiz varsa beni aydınlatırsanız çok sevinirim..
    İlgimi çeken tüfek ise daystate huntsman xl..

  • Arkadaşlar yurtdışından aşağıdaki ürünlerden alabilir miyiz? Türkiye ye girerken sorun olur mu?


    veya yurtdışına gittiğimizde uçakta büyük bagaja koyabilir miyiz? hava alanına sokarlarmı böyle aletleri bagaj içinde? veya internetten alsak kargo ile adrese teslim geliyor mu?


    http://www.crosman.com/airguns…/bulldog-sportsman-s-pack


    http://www.evanix.com/rainstormbullpup.html


    http://www.airgundepot.com/eva…3d-bullpup-air-rifle.html


    http://www.fxairguns.com/rifle/bobcat-mkii/

  • arkadaşlar abiler , bende yeni haberdar oldum bu airsoft işinden almak istiyorum ama doğru düzgün bir tabancanın ikinci eli bile +300 +400 civarı malum öğrenciyiz .aldığım burs zaten 400 tl :D diyeceğim o ki yurt dışı ucuz diyorlar ancak gümrük vs . sıkıntı olur diyorlar hatta imakansız diyen bile var . bu işten anlayan biri bana ulaşır mı lütfen 05370459168 wp den yazarsanız sevinirim telefondan foruma girmek zor oluyor şimdiden çok teşekkür ederim :)

  • İngiltere Bestfittings firmasından Hill pompa o ring ve dry pack siparişim 47,50 £ tutmasına ve 30 Euro muafiyeti uygulamaya geçmiş olmasına rağmen sorunsuz, gümrüksüz bir şekilde adresime ulaştı. Gümrük uygulanmaması muhtemelen benim şansım. Ancak Pay Pal dışında kredi kartı geçerli. Sipariş vermek isteyen arkadaşların bilgisine :thumbup:

    AA S510 EXTRA FAC .22
    Hawke Sidewinder 30 SF 6-24x56 SR Pro
    Weihrauch HW77 .177 Hawke 3-9X40 AO
    Diana Mod54 Airking .22

  • arkadaşlar konunun yeri burasımı bilmiyorum. kusura bakmayın bu havalı tüfeklerde japon markası hangisi acaba. cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

  • Bende bu işi herşeyi iyi yapan japonlar yapmıştır deyip daha önce internete yazdim.
    Elle tutulur bi tek sharp markasini gördüm.
    Ben daha önce çalıştığım is nedeniyle 2 kere japonya ya gittim fakat hiç bir şekilde av bayii veya bu tarz urunleri satabilen bir yer bulamadım. Hatta bir seferinde devasa bir dukkan gördüm heyacanla içeri girdim ama hep balıkçılık uzerineydi.
    Getirtmek zaten zor da görmede görmedim.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • merhabalar yurtdisndan harris bipod nasil grtirebilirim acaba ? Simdiden tesekkurler

    Fortis Fortuna Adiuvat


    Weihrauch HW100
    Tac Vector 6-25-56

  • Geneline göz attım aliexpres gibi ucuz kargo veya ucretsiz kargo olmaması biraz sorun gibi

  • Arkadaşlar https://www.mundilar.net/ ten sipariş veren oldu mu? adamlarla konuştum ve Türkiye'de çok müşterimiz var diyorlar. deneyen olduysa bilgi verebilirse sevinirim.

    Air Arms S510 TC - 5.5 mm

    FX Dreamline Tactical Compact - 5.5 mm

    Reximex RP - 5.5 mm

  • Herkese merhaba,

    konu çok önceden açıldığı için yazan bir çok şey geçersiz sanırım.

    Eskiden 1500 euro ya kadar beyanname açmadan gümrük vergisi ödeyerek yasaklı olmayan ürünleri alabiliyorduk. Bu sınır Mayıs 2022 den itibaren 150 euro ya düştü.

    Krale den (Saber Tactical FX Impact Extended Picatinny) almak istiyorum, picatinny tüfek aksesuarı olduğu için gümrükden geçiyormu ?

    Bilgisi olan arkadaş yazarsa sevinirim.

  • Gümrükten geçer bir problem olmaz 150 dolar altında olduğunu emin olun. Beyanname verirkende tufek parçası olduğunu belirtmeyin

    Fx impact M3 700mm 5,5 superior+Element Titan 5x25x56

  • arkadaşlar ben yurt dışından sürekli balık av malzmeleri getiren biriyim orada ki yolları biliyorum ama şu an dürbün ayakligi getirmek istiyorum fakat silah malzemesi diye korkularım var.

    Ürün 150 € altında. Avrupa da bir tanıdığıma siparis veririp onun başka bir paketle ürünü turkiyeye posta yoluyla ikinci el spor malzemesi olarak yollamasini istesem ve bu ürün tek bir adet olsa dahi gümrükte takılır mı?

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56