O-ring değişimi.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkese Selam,


    FX-Gladyo'nun kullanım kılavuzunu okuyordum, Bir kaç yüz atıştan sonra namlunun pellet girişindeki o-ring'in değiştirilmesi zamanı yaklaşmıştır diyor. Buna göre FX kullana arkadaşlar sizler hiç bu o-ring 'i değiştirdiniz mi ? Yada başka bir o-ring'in değiştirilmesi söz konusu oldu mu ?


    Teşekkürler.

    FX Gladiator .22 + NikkoStirling 8-32x60


    Bu Vatanın varlığının ve Bölünmez bütünlüğünün bedeli Çanakkale'de Ödenmiştir !


    Arabalar ikiye ayrılır. SCENIC ve Diğerleri :) (SCENIC 2.0 16V BVA - Yollar gidişime, Kızlar duruşuma hasta :) )


    Kula bela gelmez Hak yazmayınca, Hak Bela yazmaz kul azmayınca, Hak intikamını kuldan kul ile alır. Din, İrfan bilmeyen, bunu kul etti sanır.

  • ben namlu içindeki o-ringi zaman zaman kontrol ediyorum, ama bir problem görmedim ve hiç değiştirmedim :) arasıra silikon gres sürüyorum.


    namlu dışı (2 tane var) dipçik tarafı o-ring zedelenmişti (2-3 kere namluyu sökmüştüm temizlemek için) sanırım takarken zedelemişim. geçen hafta onu değiştirdim.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • bendeki revo 10000 i geçti.herhangi bir problem yok.zaten o ringde zedelenme olsa hava kaçagı olacagından otomatik kurma yapamaz.diger tip tüfeklerde hız düşmesi olur.eniyi yontem kronoyla performansı kontrol etmek.

    fx revo.


    Sumatra 500 .25
    Recluse .357
    mk-390 paladin

  • Kılavuzda birkaçyüz diyor ama kaç yüz olduğu belirtilmemiş.Sanıyorum bozulana kadar... ;şrofls;.

    FX Gladiator .22 +nikko nighteater 10-50x60+Yatagun moderatör ;keyf;
    AirArms s410 xtra FAC .22+Bushnell elite 6500 2.5-16x42 ;şrofls;.

  • Match pellet kullanmaz ve arada bir silikon gresle yağlarsanız, uzun süre bozulmaz.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • merhaba


    Namlu o ringini nasıl değiştirebiliriz?

    FX T12 Gamo 6-24X50 Dürbün


    karadenizteam.png

    • Official Post

    merhaba


    Namlu o ringini nasıl değiştirebiliriz?


    Çengelli iğnenin ucunu bir pense benzeri aletle " U " şeklinde kıvırın ve bununla O Ringge takıp çekin, O Ringiniz çıktı, yeni O Ringi sentetik gres ile eser miktarda yağlayın ve takın.

  • bayağı kolaymış bu işlem ;kihhik, bende oring eskimesin diye her dolumda silikon gres ile rutujlama yapıyordum :rolleyes:

  • mustafa bey öncelikle saygılar sunarım ve size bu palletin içinden geçdiği oringin ölçülerni sorabilirmiyim bu hafta oringim zedelendide malum bende karaköyde çok haşır neşir oldugum için oring sorunum yok yalnız ölçülerini bilmiyorum başka oringleri denedim kimi peleti ezdi kimi hava kaçırdı orjinalinin ölçülerini alablirmiyim acaba iç çapı dış çapı et kalınlıgı vs. teşekkür ederim saygılar

    • Official Post

    Mesut YataGunda 5 tanesi 3 lira, almayanı dövüyorlar, ölçülerini bulmam lazım ama O Ring deyip geçme, kullanıldığı yere göre özellikleri farklıdır, sertlik dereceleri farklıdır, biraz sert olursa pelet eteğini yamultur vs... Çok pahalı bulmuşsan yarın sana hediye olarak gönderebilirim. :)

  • Mesut ne çabuk zedeledin oring i :him:s gamo pro magnum vs türlerinimi de kullanıyorsun :him:s o pelletler hem at44 de hemde fx gladiator de namluya itilirken zorlanarak gidiyor,ben bu yüzden o sevdiğim promagnum pelleti kullanmıyorum ;(

  • evet abi mach pellet de kullandım ondan galiba hemen hasar gördü. mustafa abi ne demek ben ozaman sana bir sipariş yaparım abi ugraşma ölçmeye felan diyecem ama 3 liralık mala 5 lira kargo vermek biraz acayp oluyo o bakımdan saten oringci esnaf arkadaşlarım var sıkıntı olmadıgından dolayı ölçülerini istemişdim. tamam biraz önce siparişi verdim abi :)

    • Official Post

    İlkerin yanına uğrarsan onda mutlaka vardır Mesut, kalitesi önemli olduğu için söylüyorum

  • eyvallah sağol abi yatagundan sipariş ettim.