gamo R 77-combat 4

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar havalı tabancalardan pek anlamam,fakat bi tane almayı düşünüyorum! GAMO R 77 combat 4 ve smit wesson 6 inç arasında kaldım.Bana güç ve sağlamlık lazım,bu tabancalarla 25 m den şişe kırabilirmiyim?Sizce güç olarak ve isabetlilik olarak hangisi daha iyidir?birde bu tabancaların çabuk arza yaptığını duydum ne kadar doğru bilemem?Kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar varsa benimle paylaşmanızı rica ederim!bu arada forumda yeni sayılırım bi kusurum varsa affedin,şimdiden bütün arkadaşlara teşekkürler.saygılarla! :)

  • Bende Gamo R 77 combat 4" var, hatta ikinci el kısmında satışta. Oldukça keyifli bir silah diyebilirim. Ama öyle 25 m'de şişe falan kırmaz. Zaten hiçbir havalı tabancanın o mesafede şişe kırabileceğini sanmam. İsabetlilik olarak tatmin edici. Ev içinde kullanım ve hedef atışları için güzel bir tabanca. SW kullanmadım ama onunla ilgili olarak forumda arama yaparsanız epe bilgi bulabilirsiniz.

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)