at44wx10 bakım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • http://s6b.directupload.net/images/090606/7q6pw59j.jpg


    tüfeği 2. el almıstım kafamda soru işaretleri kalmaması için inceleme , bakım yapma ihtiyacı duydum . nekadar temiz kullanılmıs olsa bile insanın yinede kafasına takılanlar oluyor :)




    bazı yerlerde (genelde yataklık yapan yerlerde ) hafif kirlenmeler olduğunu gözlemledim


    http://s8b.directupload.net/images/090606/7r376rvd.jpg




    namlu ucundakı oringlerde yırtılmalar olusmus




    palet ittirme piminin çalıştığı kovana ve + kurma kulunun bu pime bağlanan ilk parçasının bağlandığı kanala bos olduğunu gordum bu bosluklar birleşerek paletin namluya yanlıs noktasından sürülmesine sebebiyet verir zaten kurma kolunu hareket ettirilirken bariz belli ediyor kendini . bu malzemeyi musayit bir zamanda yenileyeceğim.




    özellikle önemli gördüğüm bir nokta ise hava tüpünün tüfeğe vidalandıgı sarı malzemenin gectiği yere 0.1 - 0.2mm gibi bir boslukla gecmesiydi bu tolerans tüpü yataklayan plastıklere kadar olan boyda ortalama 1mm ye kadar ulasıyor buda tüpü takıp sokerken kasmaya sıkışmaya sebebiyet veriyor. bu malzemeyi müseyit bi zamanda yenileyeceğim .


    http://s2b.directupload.net/images/090606/pjnklvx8.jpg




    şimdilik gözüme çarpanlar bunlardı...

    FİLİNTALAR GRUBU

  • çok güzel bir paylaşım olmuş.teşekkürler.

    HATSAN TORPEDO 155 .22 CAL.+ 3-9*32
    GAMO HUNTER 440 .177 CAL.+ TEK PARÇA AYAK 3-9*44
    MARKSMAN 1010 AIR PISTOL .177 CAL.
    SARSILMAZ
    AIR PISTOL .177 CAL.
    REMINGTON 870 MAGNUM 12 GA TEFLON KAPLAMA

  • güzel paylaşımın için teşekkürler kardeş,sormak istediğim resimlerde tüpü göremedim,tüpü söküp içini incelediniz mi? ( havasını aldıkdan sonra )


    saygılar

  • tupleri bu incelemeye katmadım. elimde 2 tup var ,sanırım son uretım tahlıye delıklı olanlardan 2 sınıde ilk aldığım hafta söktum hasas nokta oldukları için, durumları gayet iyi gorunuyordu içlerinde herhengi bir sıkıntı yoktu ama bu bişey olmaz anlamına gelmıyor tabiki . yanlız kullanılan malzemenın et kalınlığı cok az yani borunun tüfeğin en önemlı noktasının tasarımı biraz basit olmus bence ben kendı imkanlarımla iç hacimde oynama yapmaksızın bir tüp yapmayı dusunuyorum kullanan arkadaslara tavsıyem dikkat etsinler, zaten herhangi bir tarafından tüpü sökenler kım olursa olsun yetersız oluğunu farkeder.

    FİLİNTALAR GRUBU

  • hatsan piyasaya , bayilerine at44 ve serisini göndermıyormus zannedersem yenı bır pcp yi piyasaya surecek böyle bi üretimin geleceğini söylemişlerdi firmadan umarız ki beklentilerin üstünde bir ürünle kullanıcıyı sasırtır.

    FİLİNTALAR GRUBU