Zuber fişekleri hakkında konuşabilirmiyiz biraz

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • ;tufey# Arkadaşlar daha önce bu forumda bu konu açıldıysa baştan bi özür dilemiş olayım sizlerden ve site çalışanlarından.aranızda ZUBER in fişeklerini avda veya atış amaçlı kullananlar varsa izlenimlerini paylaşsın lütfen.yorumlarınızı bekliyorum.geçen hafta beretta s56e poze 71 namlu ile 50 adımdan 7 numara saçma attım pet kola şişesine,o mesafeden kevgire çevirdi.her tarafı delik deşik oldu.ama avda daha deneme fırsatım olmadı.yalnız izlenimim şudur ki bana gayet iyi gibi göründü.lakin dediğim gibi daha fazla tecrübe edenler varsa yorumlarını bekliyorum.saygılarımla.

  • Bende bayağı var ama henüz test etma fırsatım olmadı; av sezonu açıldıktan sonra bol bol tesat edeceğim.
    Selamlar

  • Bence oldukça iyi.Ben 36 kalıbre teklısını kullanıyorum ve hedefe atıyorum.Fiatına gore oldukça iyi.Winchester fişeğin 5 tanesıne karsılık züberden 18-19 tane alıyorum.Ha avrupa fişeğin sesi bile farklı ama bana yetıyor.Ben tavsiye ederim. g;$i

  • yorumlarınız için saolun.valla aslında ilk denememde benimde hoşuma gitti.32gr 7 numara attım,şişeyi 50 adımdan (beretta s56e ile)kevgire çevirdi.tüfeğin dipçiği resmen omzuma oturdu.yani basıncı baya ii geldi bana.ama yukarıda da yazdığım gibi ava atmadım.fakat avda da iş göreceğini düşünüyorum.bizim buralarda kutusunu 13tl den satıyorlar.avrupa fişekle göre çok çok uygun.en azından YAF tan iyidir herhalde.yani 3 kutu yabancı fişek yerine 4 kutu zuber almak daha mantıklı bence.ayrıca dikkatimi çeken bir başka nokta kovanlarının kalitesi oldu.aynen avrupa ayarı olmuş.aldığım bayii alanların memnun kaldığını söyledi.sözün kısası ben kullanmayı düşünüyorum.bence pahalı fişeklere çok para vermeye de gerek yok.saygılarımla arkadaşlar.hepinize ii avlar.

  • cısssss patlayanları guzelde benim sana abi olarak tavsiyem ava giderken zuberin yanında muhakkak başka fişek te gotur sonra başını döversin , geçen ordek sezonundan zuber yuzunden hala dalga konusuyum bilesin e ne demişler ne kaa ekmek o kaa kofte selamlar....

    burada yabancılar yok aramızda ,sadece arkadaşlar var.... daha tanışmamış g;$i


    diana mod54 -leapers 3-12x44compact.px.ao
    diana 460magnum -leapers 4-16x44/utg
    diana mod35-4x32 walther

  • Her zaman alışveriş yaptığım av bayim bana bir şey satarken "sana şu fiyat olur" der ve indirim yapar. Safire 25 lik bir paket Zuber fişek için 17 lira olur dedi. Fiyat uygun mu arkadaşlar?

  • Her zaman alışveriş yaptığım av bayim bana bir şey satarken "sana şu fiyat olur" der ve indirim yapar. Safire 25 lik bir paket Zuber fişek için 17 lira olur dedi. Fiyat uygun mu arkadaşlar?


    merhaba 17 tl zuber fişek için çok pahalı 12-13 tl arası olması lazım 17 tl ye ithal fişek alabilirsin

    sniper
    hatsan at44-10 lw + tasko 4-14x50 aoe ;tufey#
    rownix 12cal 71+slug namllu otomatik +;tuftabV#
    kral .22cal havalı
    sualtı:
    deepro marka ahşap zıpkın 107cm 16x18 çift lastikli omer excalibur kabza :thumbup:
    apnea marka 75 lik power point
    yılmaz marka 75 lik sniper

  • sanırım 36 cal de fiyat biraz yukseliyor birde tek kursunsa normaldir bence ..

    burada yabancılar yok aramızda ,sadece arkadaşlar var.... daha tanışmamış g;$i


    diana mod54 -leapers 3-12x44compact.px.ao
    diana 460magnum -leapers 4-16x44/utg
    diana mod35-4x32 walther

  • daha geçen gün 13tl den kutusunu aldım.aldıklarım 12 kalibre için 7 numara saçma idi..ama 36 kalibre tek kurşunları o fiyatlarda olması gerek.yani fişekleri uygun fiyatlarda.12 numara için kurşun ve şevrotinleri hakeza ucuz.ama iş 36 kalibre olunca fiyat doğal olarak artıyor.