100 Metre Evanix AR6 ve AA s410

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bu pelletleri nereden temin ettiniz?


    Bir arkadaşım baya bir zaman önce yurtdışından getirtmiş,elinde fazla miktar vardı.Hatta kutu içinde değil naylon poşetteydi.Demesine göre 1000 adetti poşet miktarı.Üzerinde ne marka ne grain vardı öyle aldım.Bana E-Bay den getirttiğini söylemişti.

  • Bu pelletleri nereden temin ettiniz?



    su siteden alinabiliyormus;


    http://www.gunspares.co.uk/sho…asp?id=24716&cat=Eley



    Ben bayaa attım ama yazdığım gibi yayda deforme yapıyor zamanla.Ancak kısa mesafede 460 magnum ile oldukça başarılı sonuçlar aldım,genede atsa bile sana katılıyorum oldukça ağır kalıyor.


    460 ile kisa mesafede olsa gruplar iyi ise ar6 da nasil olur merak ettim. ar6+eleywaspmag, iyi bir durbun ile destekli bir 100mt grupmani cok faydali olurdu.

  • ar6 guclu bir tufek oldugundan atislar arasi hiz farki grupmani etkiliyor olabilir. aa iyi ayar yapildiginda grupmanlarda stabilite konusunda sikinti olmuyor.belki gruplar arasi fark bundan kaynaklanmistir.

  • 28grain eunjin ve 30grain eley ile; ruzgarsiz havada, yuksek buyutme bir durbun ile 100mt de profesyonel birer grup herhalde ar6 hakkindaki fikirleri netlestirir. tabii ar6 nin en stabil araliginda yapmakda faydali olur atislari.