Fx gladiator hava kaçırıyor

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Tüfeği pompa ile 210 bara kadar şişirdim. Aynı odada, aynı yerde aynı sıcaklıkta basınç değişimini takip ettim. Hatta 4 gün boyunca günde bir kez fotoğraf çektim unutmayayım diye ve emin oldum ki gladyo hava sızdırıyor. Sanırım bu konuda banayardım edebilecek tek kişi Mustafa Serdar.


    [Resim Engellendi: http://i49.tinypic.com/2ijmcci.jpg]
    [Resim Engellendi: http://i49.tinypic.com/2emieu0.jpg]


    [Resim Engellendi: http://i47.tinypic.com/288nvq9.jpg]


    [Resim Engellendi: http://i48.tinypic.com/xgcth5.jpg]

    Air Arms S510 xtra Fac
    BUSHNELL ELITE 6500 4.5-30x 50
    Dan Wesson revolver 6'' 4,5 mm BB (Bozuk)

    • Official Post

    Caner bey merhaba,


    Görünene göre silahınızda azda olsa bir hava kaçağı var, FX ler çelik valf sistemine sahiptir ve azda olsa bu yüzden hava kaçağı olabilir, bu sizi rahatsız ediyorsa yarın silahı çantasıyla (çantanın dışınıda pat par yada benzeri bir malzeme ile ambalajlayın) bize gönderin, şayet kaçak fazla ise bunun nedeni ön ve arka tüpleri birbirine bağlayan rakorlardandır ve bu rakorları bir miktar sıkarak bu kaçak durdurulur.

  • Mustafa Bey 4 günde 30 bar kayıp bana göre fazla gibi geldi ama sanırım çok da fazla olmadığını söylüyorsunuz. Yanlış mı anladım?

    Air Arms S510 xtra Fac
    BUSHNELL ELITE 6500 4.5-30x 50
    Dan Wesson revolver 6'' 4,5 mm BB (Bozuk)

    • Official Post

    Mustafa Bey 4 günde 30 bar kayıp bana göre fazla gibi geldi ama sanırım çok da fazla olmadığını söylüyorsunuz. Yanlış mı anladım?


    4 günde 30 bar çok Caner bey, silahı bana gönderirseniz hallederim.
    Bu yazımı herkes okuyacağı için size yanıt vermenin yanında ileride bu başlığı okuyacak üyelerimizede mesaj vermek istedim.