FX T12 almaya karar verdim!

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar Biraz Araştırma yaptım Ve Fx t12 almaya karar Verdim Bu silah Metal Plakayı Delebilecek guctemidir Etkili Menizili Kaç Metredir Sizce Dogru Bir secim midir Birde Aklıma bi olay takıldı bu silah jarjorlumu Tek tek mi ? Lütfen Yardım edin teşekkürler :) ;izci; f;s;s

  • 12 pelet kapasiteli şarjör kullanır T12. Güç konusu ise çok göreceli. Hangi kalınlıkta, hangi metali, hangi mesafeden, hangi peletle deler mi mesela? Bu konuda forumda yazılmış oldukça yazı var. Eski konuları bir araştır, havalı silah terminolojisini öğren. T12 ile ilgili dünya kadar konu var forumda. Sayfanın sağ üst tarafındaki arama kutusuna T12 yazarsan bir ayda okuyamayacağın kadar yazı çıkacaktır karşına.

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

  • Birde Aklıma takılan Bunun Jarjoru Ellemi Cevriliyor ? yoksa otomatikmi yada Tek Tek Koyup sıka bilirmiyim ?

  • sana tüfek hakkında yorum yapmak istemiyorum neden diye soracak olursan yaşının 14 olduğunu görüyorum profilinde bu tarz tüfekler ve buna benzer tehlike arz edicek ürünlerin sizin yaşınızda ve yaşlardaki arkadaşlara yasalar gereği satılmaması gerekiyor saygılar.
    (lütfen hakaret olarak algılamayın sadece kişisel düşüncem)

  • Merhaba Benim Alacaım Silahi Velim Alıcak Ve Poligon Boş Tarla Benzeri Yerlerde Velimin Gözetimi Altında Kullanıcam Saygılar : )

  • Her atıştan sonra kuruyorsun, sen tüfeği kurduğunda şarjör otomatik yükleme yapıyor.


    Akın Bey uyarısında haklı. Sen de böyle silahları yetişkin gözetiminde kullanarak en doğru şeyi yapmış ve bu hobiye ilgi duyan yaşıtların için örnek oluşturmuş olursun.


    Bu arada forumdaki yazışmalarda yazım ve imla kurallarına riayet etmeye özen gösteriyoruz. Büyük harf ve noktalama işaretlerinin doğru kullanımına biraz daha dikkat edersen daha iyi olur. =)

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/