HW 100 KULLANICISI ARKADAŞLAR

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar,dün m.özbayrak arkadaşımızın almış olduğu hw 100 silahını deneme fırsatı buldum nihayet :) güle güle kullanmasını diliyorum ;şrofls;.
    estetiği ve isabeti ile gayet kaliteli bir silah,açıkçası benim çok hoşuma gitti.'T'kundak olması ayrıca bir güzellik katmış silaha ^^ silahta tek sevmediğim şey,uzun namlu olması sebebiyle biraz ağır ve denge noktasının ileriye doğru baskın olmasıdır.90-100m mesafede soda şişelerine yapmış olduğumuz atışlarda %70-80 başarı sağladık.özellikle murat arkadaşımın 90m de pet şişe kapağına 5 atışta 3 isabet ettirmesi :D ,atıcının ve silahın ne kadar kaliteli olduğu konusunda fikir sahibi olmamı sağladı .ewa dan sonra kullanacağım silah ya AA dır yada HW ;şrofls;.


    Rahmi abi hala içim yanıyor, ben nasıl gelemedim ;hirr; Murat abime yeni silahının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah birdahaki sefere hep beraber güzel birgün geçiririz. 8o Bu arada 90 m de pet şişe kapağı vurmak neymiş soracam ona ;şrofls;.

    Hobiye ara verdim ;avci;;avci;

  • Rahmi abi hala içim yanıyor, ben nasıl gelemedim Murat abime yeni silahının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah birdahaki sefere hep beraber güzel birgün geçiririz. Bu arada 90 m de pet şişe kapağı vurmak neymiş soracam ona


    sendeki o yangını çok iyi tahmin edebiliyorum turan kardeşim ;kihhik, kısmet olursa yine en kısa sürede bir araya geliriz inşallah,zaten sensiz tad vermiyor ^^