FXler için ağır çekiç?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Mustafa abi s410lara yapıldığı gibi mesela Gladiatör için ağır çekiç imal edilemez mi? böyle bir proje var mı? yok mu?


    tüpünün büyüklüğü ile gladiatör böyle bir modifiye için biçilmiş kaftan diye düşünüyorum?


    mesela:


    düşük güç: 750 fps
    orta güç: 950 fps
    yüksek güç: 1100 fps gibi olsa?

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • en fazla 18 grain lik pellet sanmayınki 1000 fps lerden sonra isabet ve stabilite olsun. ağır pellet olursa sorun yok ama bu tüfeğin gücü oldukça yeterli ve başarılı. bir havalı silahtan daha fazlasını beklemeyin.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

    • Official Post

    Erdem ağır çekiç ile 50fps hız artışı sağlanabiliyor, çünkü yüksek stabilite için transfer portları olsun valf çapı ve yapısı olsun herşey son derece hassas hesaplanıp dizayn edilmiş, ağır çekiç eğer güç ayar ünitesi iptal edilirse portlar bir miktar genişletilerek bir 50 - 60 fps daha eklenir yani 100 - 120 fps hız artar, yada 60 - 70 santimlik bir namlu ağır çekiçle desteklenirse toplamda 100 - 120 fps hız artışı sağlanır, buna güç ayar ünitesi iptali ve transfer portlarının genişletilmesi eklenirse işte o zaman 150 - 180 fps + hızlar elde edilebilir, ama sakın sert yay denemeyin çünkü silahın mevcut bolt kolu orijinal yayının dışında daha sert bir yayla karşılaştığında yapısı bozuluyor ve bir daha ayar tutmuyor, ancak yeni kol takılarak eski haline kavuşabiliyor.


    Bence Mustafa nın dediği gibi bu silahın kendi gücü yeterli.


  • Erdem...Kaşıntı tuttu herhalde ,, beyin jimnastiği yapıyorsun..Sen bir tanede ateşli bulundur bunlara elleşme ;kihhik,;şrofls;.

    A Takımı Üyesi

  • Forumda Fx lerin modifiyesine yönelik ayrıntılı çalışmalar olmalı.Yabancı forumlarda zaman zaman ilginç çalışmalara rastlıyoruz.Özellikle güç arttırımına yönelik çalışmalar olsa mükemmel olur.

    Fx T12 Typhoon 5.5 /Leapers 6-24x50 Mil-Dot AO - Norica twin 5.5-4.5 Scuba (Drager 300 Bar)
    Armsan A612S Slug 61 cm.


    Kemal Yılmam

    • Official Post

    Kemal açıkcası yazmaya çekiniyoruz, fütursuzca saldırılar yapılıyormuş, AA ların içindeki plastikler vs.. konuları, T12 nin tetik tırnağı inceymiş vs.. inanın artık midem kaldırmıyor bu olayları.

    • Official Post

    Evet Şenol bey, bu fotoğraftaki silahın güç ayar diski sökülüp doğrudan bağlanmış, gerekçeside yüksek olasılıkla portların genişletilmiş olması.

  • airgunturk.com/attachment/4326/
    görünecekmi bilmiyorum ama bu vatandaşta birşeyler yapmaya çalışmış. Ne yaptığını ben anlayamadım :him:s

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

    • Official Post

    airgunturk.com/attachment/4326/
    görünecekmi bilmiyorum ama bu vatandaşta birşeyler yapmaya çalışmış. Ne yaptığını ben anlayamadım :him:s


    Bu filmin sonunda sarı bir parça sökülüp silah 12fpe den 31fpe ye çıkarılıyor, bizdeki Gladiatorlerde bu sarı parça yok, fakat bu pdf de silahın sökülüşü tam nizami anlatılmış. bende bu fotoğrafları alıp sökümü türkçe anlatayım bari. ;kihhik,