Crosman 2100 konusunda yardımlarınızı bekliyorum

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Geçenlerde crosman 2100 tüfeğimi yırtılan contasını değitirmek için söktüm.Ocontanın yerine beyaz benzin hortumu satın almıştım ondan 1-2 cm uzunluğunda kestim ve yerine taktım ve sonuç güzeldi.Kaplamalı suntanın(2 cm) arkasını şişiriyordu aradan bir iki hafta geçti ben contayı tekrar değiştirmek için (yırtıldıysa diye) tekrar söktüm ve aynı uzunlukta bir contayı yerine taktım ve sonuç fiyaskoydu. :wacko: ;#^+. ;hirr; X(


    Artık suntaya saplanmıyordu bile 8| :cursing:


    Ve de 10 pompa yaptıktan sonra bolt'u açıp kapatıyorum ve hiç pompa yapmama rağmen sanki 4 pompa yapmışım gibi hava boşalıyordu.Yani atış yaptıktan sonra içeride biraz da olsa hava hapsoluyordu.(doğrumu anladım u½%; )


    Bunu çözmek için neler yapmam gerekli ?


    Not:yerine taktığım her iki contayı da transfer kanalına giren o küçük çıkıntıdan(ismini bilmediğim için öyle yazdım ;şrofls;. )


    biraz daha uzundu.İlkini taktığımda güçülüydü fakat ikinci contayı taktınca gücü azaldı


    Bu arada contaların her ikisinide ayrı ayrı taktım yani birini çıkartıp diğerini taktım.


    Yardımlarınızı bekliyorum


    saygılar.

  • Üstatlar diye sorduğun için arkadaşlar alçak gönüllülük yapıp cevap vermiyor. Üstad olmasam da cevap vereyim. Takdığın conta nedeniyle haznedeki havanın tamamı boşalmadan valf erken kapanıyor. Daha ince bir contayla deneyip, hava geçişlerinin olduğu yerleri daraltmazsan sorunun çözülür.

    AnkFilİst Team



    Daisy Powerline 856 ,177 + Gamo 4x20 TV
    Weihrauch Hw 97k ,177 + Walther 3-9x40
    AirArms S410 SL XTRA ,22 + 6-24x50




    Corvus Corax'tan başka kuş tanımam

  • Bu arada konu başlığını değiştirmeye çalıştım ama beceremedim.Yani bu konuya isteyen herkes cevap verebilir.Erkut abi cevabın için teşekkürler.