Kaldır Makinaları Havaya!

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Çoğu orduda bulunan Türk ordusundada bordo berelilerin kullandığı keskin nişancı tüfeği.50 kalibre mermi kullanıyor.Uçaksavar sınıfına giriyor.Etkili menzili 2100 mt fakat kaliteli lapua marka büyük barut tüpü olan kurşunlarla 2400-2500 mt etkili menzili var.. ;tufey# Gerçekten vurulmak isteyeceğiniz son silah.Çünkü mermi vcudunuza girdiğinde kemiklere çarparak yön değiştiriyor ve uzuvları koparıyor..Nickimdende anlaşılacağı üzere acayip meraklıyım bu tüfeğe. :whistling: Yurt dışında halka açık askeri poligonlarda kullanılabiliyor.Türkiye'de sadece orduya ait olan istanbuldaki keskin nişancı okulunda mevcut.Geçenlerde zap yaparken trt'de bir programa denk geldim.Keskin nişancıların eğitimlerini gösterdiler gerçekten akıllara zarar.Nokta atışı için çoğu faktörün hesaplandığını biliyordum.Fakat beni en çok şaşırtan dünyanın dönüş hızının bile hesaplanıyor olması.. Kısacası Kalibre fifty tek atışta bitti :whistling:





    [wikipedia]http://tr.wikipedia.org/wiki/Barrett_M82[/wikipedia]




    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.



    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.




    [Resim Engellendi: http://s2b.directupload.net/images/100307/temp/q59w5taz.jpg]

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Calibre50 ().

  • Çünkü mermi vcudunuza girdiğinde kemiklere çarparak yön değiştiriyor ve uzuvları koparıyor


    Aziz Dostum, o kalibredeki mermi , AMR (Anti Material Rifle ) mermisidir ve genelde araç,hafif zırhlı, radar antenleri ve helikopter gibi hedeflere karşı kullanılır.Sandığın gibi mermi vücuda girince yön değiştirmez. Girişte ufak, çıkışta ise büyük (Gül gibi açılmış ) delik açar.Vücut içinde yön değiştiren mermi 5,56'lık Amerikalıların kullandığı mermidir.

    FX Gladiator
    Diana Mod 48
    Daystate AirWolf MCT FAC 40 fpe, bazen 27fpe
    "Verba volante,Scripta manent"

  • Aziz Dostum, o kalibredeki mermi , AMR (Anti Material Rifle ) mermisidir ve genelde araç,hafif zırhlı, radar antenleri ve helikopter gibi hedeflere karşı kullanılır.Sandığın gibi mermi vücuda girince yön değiştirmez. Girişte ufak, çıkışta ise büyük (Gül gibi açılmış ) delik açar.Vücut içinde yön değiştiren mermi 5,56'lık Amerikalıların kullandığı mermidir.


    Yönetici Notu: Mesajınıza eklediğiniz video şiddet öğeleri içerdiği için kaldırılmıştır.


    Hımm doğrudur fakat benim izlediğim videolarda yukardaki videoda olduğu gibi kopan kol ve bacakları görünce böyle bir yorumda bulundum okuduğum çeşitli yazılarda bunu destekliyordu.Tabi yanılma her zaman mümkün..

  • Yöneticilerden video için özür.Taner beye anlattığım olayı göstermek için koyabileceğim en belirsiz görüntü buydu.Bir de kafama takıldı bir hayvanın av sırasında vuruluşu ve ölümünü gösteren videolar şiddet içermiyormu?

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Calibre50 ().

  • Ben de M82 hayranı biri olarak koyduğun videoyu biliyorum ve o videodaki görüntüler vurulma ve ölümden ibaret değil. Av hiç değil.


    Bir av hayvanının vurulması ile kimilerinin insan sanabileceği dağ sıçanlarının parçalanışını kıyaslama istersen. Bu arada video ABD'nin güney batısında bir hayvan katliamı. Afgan nişancı falan yok ortada yani. Hayvanlar küçük olduğu için o kadar parçalanıyor.


    50 kalibre bir merminin yönünü değiştirebilmesi için kemiklerinin titanyum falan olması lazım.

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

  • O Tüfekler Yivli Olduğu İçin Hasar Çok Daha Fazla Oluyor Gerçekten, Dünyanın Dönüş Hızının Hesaplanmasına Şaşırmış Arkadaş :) Dünyanın Ne Hızla Döndüğünü Bilse Şaşırmayacağına Eminim :)

    BulletProof, Geleceğin Keskin Nişancısı ;tufey# :)


    Crosman 357 6'' ;kovboys;
    karadenizteam.png